Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Arntjen sprzęt rolniczy

Polecane posty

Gość gość

Długo zastanawiałem się nad wyborem firmy do wyposażenia obory. Chciałem zakupić sprzęt konkretny i solidny. Popytałem znajomych z branży i polecają Arntjen Polska, podobno dobry jakościowo oraz cenowo. Czy mieliście jakieś doświadczenia z nimi ? Piszcie

Gość gość
Arntjen oferuję szeroką ofertę maszyn i wyposażenia dla rolników. Jako osoba z branży współpracuję z nimi już ok 5 lat na rynku polskim i zagranicznym. Jestem zadowolony ze współpracy, maszyny nie psują się, a w razie problemów nie ma problemu z kontaktem. Polecam

Gość Helgaro
Świetne produkty! Cena nie jest z kosmosu i można śmiało się na nich zdecydować. Zawsze to oszczędność czasu.

Gość gość
Kupiłem wentylatory od Arntjen. 100 % satysfakcji. Polecam

Gość gość
Ktoś jeszcze może coś powiedzieć o sprzęcie z tej firmy? Zastanawiam się nad tą i jeszcze jedną i nie ukrywam, że mam ciężki wybór, ale o sprzęcie z Arntjen jest zawsze mowa, że dobra firma więc chyba ich zdecyduję się wybrać.

Gość gość
Słyszałem, że arntjen to solidna firma, znajomy z branży mi ją polecił i zastanawiam się nad zakupem nowych poideł.

Gość gość
Posiadam sprzęt firmy Arntjen i śmiało możesz go zakupić. W moim gospodarstwie było to bardzo dobrym rozwiązaniem, wszystko zdecydowanie sprawniej funkcjonuje, a zakupiony sprzęt to świetna inwestycja.

Gość gość
Ja posiadam sprzęt od Alimy Bis i jestem zadowolony - sprzęt nie jest awaryjny i działa bezproblemowo. Łatwa obsługa i dużo ciekawych opcji.

Gość gość
Z mojego doświadczenia jasno wynika, że inwestowanie w sprzęt jest konieczne jeśli gospodarstwo ma się rozwijać, właśnie dlatego współpracuję z firmą Arntjen, polecam

Gość gość
Firma Arntjen oferuje najlepsze jakościowo sprzęty rolnicze na rynku.

Gość Damiannekk

Zdecydowanie jeśli chodzi o sprzęt rolniczy polecam Alima Bis. Według mnie obecnie nie ma lepszej firmy na rynku oferującej takie urządzenia