Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsza praca? Dlaczego wszyscy narzekają na swoją prace?

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy tak narzekają na swoją prace a nie mają pojęcia o ciężkiej i niewdzięcznej pracy. Dziewczyny narzekają na prace w call center jaki to niby jest stres, narzekają na kelnerowanie czy prace w sklepach na kasie itp. Fakt że taka robota może nie jest najprzyjemniejsza ale naprawdę nie ma na co narzekać. Mimo że jeszcze jestem w miarę młoda to pracowałam w różnych gównianych miejscach i powiem wam że dla niektórych praca w biedronce na kasie czy w jakimś sklepie obuwniczym jest jak marzenie mimo że to też nie jest zbyt łatwa praca ale są gorsze przy których taka robota to spacerek z palcem w nosie. Więc proszę zaciśnijcie pasa i nie narzekajcie tak! :) Mówie tu głównie do młodych.

Gość gość
Taka Prawda. Wszystko należy od nastawienia. Niektórzy młodzi nie boją się ciężkiej pracy ale są idioci którzy myslą że praca fizyczna to tylko dla idiotów. Oczywiście nikt nie każe im zarabiać minimalną przez całe życie , niktórzy mają talenty itd. ale trzeba od czegoś zacząć.

Gość gość
Wcale się ie dziwie że tyle ludzi wyjeżdza z kraju skoro zarobki c*****e. Za granicą tak samo będziesz z********ac tylko w innej walucie.

Gość gość
Otóż to,zapier....ć mogę ale ale za inną walute

Gość gość
Autorko a gdzie ty pracowałaś lub pracujesz że dla ciebie praca w biedronce to jak marzenie? Wiem o co ci chodzi ale bez przesady.

Gość gość
Mówie że biedronka to przy niektórych robotach spacerek. Wiele jest takich.

Gość gość
Też tak myśle ale podaj przykłady gdzie ty pracowałaś?

Gość gość
Pracowałam na zmywaku, w mcdonaldzie dość dłuuuugo , jako pokojówka, sprzątaczka w galeri handlowej , na produkcji i jeszcze kilka innych ale to najlepsze przykłady i pracowałam tam najdłużej.

Gość gość
No to masz racje ale jesli chodzi o produkcje to zalezy jaka... reszta faktycznia najgorsza z najgorszych. nw ktora bym sama wybrała z tych co wymieniłaś.

Gość gość
Najgorsza była praca w mcdonaldzie i tam najdłużej pracowałam, po tak długim czasie pracy tam liczyłam na awans ale cały czas pracowałam jako zwykły pracownik, nie wiem czemu. W mcd w którym pracowałam był istny zap*****l miałam wrażenie że brakuje kilku osób na zmianie bo nie dało się wszytskiego ogarnąć..

Gość gość
No a w biedronce masz chociaż trochę ponad minimalną