Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szum usg serca plodu

Polecane posty

Gość gość

witam jestem w 36 tyg ciązy od początku moich wizyt u lekarza sere maluszka zawsze waliło jak mlotem a okolo 3 miesięcy słychać tylko szum jak sie tym denerwuje a lekarz mowi ze wszystko jest ok ze moze do konca nie najechał na ekranie na to serce dziwne zawsze są dobre uderzenia na minute 143, 155, 142 itd zawsze uderzenia mieszczą się w normie ale dlaczego tych uderzen juz nie slychac?? tylko szum jak siedze na korytarzu i czekam na moją kolejkę to innym kobietą słychać bicie serca plodu nawet na korytarzu czy powinnam wierzyc lekarzowi ze wszystko ok? czy udac sie gdzies indziej? czy ktoras tak miała? to moja druga ciąża w pierwszej serce było slychac do ostatniej wizyty nigdy nie było szumu i chodzilam do tego samego lekarza Zgłoś

Gość gość
Słyszysz szum zamiast bicia serca i pytasz na forum ??? Kobieto ! Ja już dawno biegłabym do lekarza. Nikt nie jest nieomylny !!!

Gość gość
ale na tym wydruku usg gdzie jest zdjecie maluszka jest zawsze tez napisane bicie serca ile uderzen na minute i są te uderzenia ale czemu ich nie slychac :( a dziecko przeciez zyje bo sie rusza i rosnie z miesiaca na miesiac

Gość gość
Może twój lekarz ma coś z usg. Dla pewności radzę się wybrać do innego