Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pociaga mnie kolega meza

Polecane posty

Gość gość

Witam pierwszy raz pisze na takim forum ale mam problem a nie chce pytac kolezanek.Pociaga mnie kolega mojego meza jest naprawde przystojny i widac,ze ja tez mu sie podobam!!!!!Mozna by rzec ,ze tak od miesiaca patrzymy na siebie ale jakby jedno i drugie balo sie odrzucenia!!!!!!co robic pomozcie!!!

Gość gość
Jak maz gdzies wyjedzie na pare dni to nie czekaj tylko sprawdz jego stan fizyczny ile moze i czy ma czym cie uspokoic

Gość gość
gość dziś meza nie ma bo wyjechal ale mam jakies glupie wrazenie ze jesli ja zrobie pierwszy krok to sie moge sparzyc bo moze tylko to tak jest ze on chce!!!!

Gość gość
gość dziś meza nie ma bo wyjechal ale mam jakies glupie wrazenie ze jesli ja zrobie pierwszy krok to sie moge sparzyc bo moze tylko to tak jest ze ja chce!!!!

Gość gość
nie on ja tak mialo byc

Gość gość
Jestem facetem wiec zrobiłbym to pierwszy. A ile masz lat?

Gość gość
Do Gosc 19,55-- Troche wiecej od twoich centymetrow

Gość gość
Umów się z nim. Na co czekasz, przecież tego pragniesz.

Gość gość
39 juz mi wiosen przybylo

Gość gość
U mnie było tak samo, czuć było te napięcie w powietrzu. Nic dobrego z tego nie wyszło. Doszło do sytuacji, że zostaliśmy sami, a akurat też wtedy miałam słabszy okres z mężem, no i stało się, chyba nie muszę mówić do czego doszło.. Byłam wtedy trochę pijana, ale oczywiście w niczym mnie to nie usprawiedliwia.. W grudniu miną dwa lata od tego zdarzenia, a ja do dnia dzisiejszego żałuję tego jak niczego innego :/ chyba już będzie mnie to prześladowac do końca życia. Stało się to ten jeden jedyny raz, wiele bym dała aby cofnąć czas.. Więc jeśli mogę Ci coś poradzić to nie warto się bawić w takie rzeczy, bo do niczego dobrego to nie doprowadzi..

Gość gość
gość dziś dziekuje za odpowiedz ale on naprawde tak cholernie mnie pociaga,wrecz chce wyladowac z nim w lozku wierz mi ma tak niespotykana urode i ma to cos !!!!!

Gość gość
Zróbcie trójkąt :classic_cool:

Gość gość
jest jeszcze jedna sprawa!!!tylko blagam bez hetow ma na imie Jozef

Gość gość
A myślisz że mnie nie pociągal heh. Natomiast na następny dzień czułam już tylko obrzydzenie do niego i siebie zresztą też. Zrobisz jak uważasz, ale żebyś później też nie żałowała ;) a i druga sprawa, w tych sprawach wcale nie był taki super jak mi się wydawało..

Gość gość
Mnie tez dosyc dlugo pociagal i to mocno az juz nie wytrzymalam i zaprosilam go na kawe, meza nie bylo a ciipka sie ucieszyla bo jeszcze nigdy takiego goscia tak dlugo nie obejmowala, bez nastanowienia powiedziala ze bedzie czekala

Gość gość
Jejku tez mam takiego sasiada, niestety zonaty i ma dziecko. A taki przystojniak, te spojrzenie j ten usmiech. Pomarzyc sobie mozna, szkoda tylko ze nie moge o nim przestac myslec

Gość gość
Chętnie spotkam się z jakaś mężatka tez jestem w związku i szukam przygody

Gość gość
Ale dziecinada Jak masz tylko jedno w glowie to raczej twoje zycie ciekawe nie jest. A jak twoje zycie nie jest ciekawe To i ty osobiscie nie jestes ciekawa.

Gość gość
Najgorszy typ kobiety to ta która się za brata czy kolegę bierze swojego faceta tfuu i w drugą stronę to samo. Nie ma większych śmieci od takich ludzi

Gość gość
Zrozumcie łajdaczki że po takim wyskoku jesteście skreślone u faceta. Żaden nie będzie chciał być z taką szmatą bo mu nawet ojca puknie pod dachem. To jest najgorsza łajza wśród kobiet.

Gość gość
Ja cię rozumiem autorko,sama jestem w podobnej sytuacji niestety

Gość gość
Jak mnie pociągnął fizycznie kolega męża, to sobie go wziąłam. Uwiodłam go z premedytacją.Miało być raz, a było ze 30 w roku.Dobry był. Nadal jestem z mężem.

Gość gość
Zdradza to ohydztwo. Minie jak sie podobał kolega chłopaka z wzajemnością to o tym powiedziałam chłopakowi. Spytałem chłopaka o trójkąt. Bardzo chętnie się zgodził i oboje mieliśmy korzyść. Pikantne Szczegóły pominę.

Gość gość
zostaw kolege męża, kiedyś sie razem napiją i sie wygada to podstawowa zasada - nie chodzi sie do somsiadki bo później kamienie dolatują