Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chory synek.

Polecane posty

Gość gość
Jako mama nie rozumiem jak można zataić chorobę dziecka przed drugim rodzicem. Widać że autor nie radzi sobie.

Gość gość
21:36- a rozumiesz ze mama jest w szpitalu i lepiej jej nie martwic? Czego tu nie kumasz? Ona nie jest w spa, skoro jest w szpitalu to ma ku temu powod i stamtad nie moze pomoc a bedzie sie tylko martwic. Poza tym to nie choroba zakazna ani taka zagrazajaca zyciu tylko najprawdopodobniej zwykla wirusowka przedszkolna. To AZ takie zatajenie? No bez przesady. Jutro chlop pojdzie do lekarza i z glowy. Dzis nurofen/ paracetamol, spi z dzieckiem w lozku, duzo przytulania.

Gość gość
Tylko zeby maz za bardzo nie zajmowal sie ta przyjaciolka zony. Wykonczyl zone tera synem nie potrafu sie zajac.

Gość gość
Kobiety , skąd wa was tyle jadu , złośliwości i podejrzliwości ? zamiast faceta wesprzeć , wy na nim psy wieszacie ? Wstyd mi za was matki , żony i kobiety .Też jestem kobietą i do głowy mi nie przyszło obwiniać a tym bardziej oskarżać o cokolwiek tego ojca który jak widać świetnie sobie poradził .

Gość gość
Ibufen co 5~6 godzin, psikacz do gardła. Depulol do smarowania. Tyle

Gość gość
Mały ma zapalenie oskrzeli. Dokładnie po co mam stresować żonę? Dzisiaj przyjedzie babcia do pomocy i dramy radę. Może nie poradziłem sobie świetnie ale też nie najgorzej.

Gość gość
Zap. Oskrzeli to luzik. Pewnie lekarz zapisal inhalacje, jakieś syropy. Szybko mu przejdzie. Moj syn alergik swego czasu mial co miesiac. Zdrowka :)

Gość gość
Nie wysluguj sie tesciowa czy matka. Sam sie zajmij dzieckiem. Kobiety musza sobie same radzic . Nie wolaja tabunu ludzi do obslugi.

Gość gość
Żona jest po operacji, ją również trzeba zająć się, a niestety nie rozdwoje się. Kobiety nie muszą radzić sobie same.

Gość gość
To jakies samozwańcze bohaterki, które próbują wszyskim dookoła udownidnić, że same sobie poradzą, smieszne :D. Jak nasze dzieci są chore, ja pomagam jak mogę, poza tym angażuje obie mamy, tzn. babcie do pomocy, żeby moja żona miała chwile oddechu, bo o to przy chorym maluchu ciężko i wiecie co? Żyjemy! Choć pewnie nie przyznają nam medalu z ziemniaka dla wzorowych rodziców :D:D:D

Gość gość
Zaraz zdechnie. Zamawiaj smieciarke.