Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak zarzucil mi ze sie nie staram, a sam ma maly wklad

Polecane posty

Gość gość

w nasza relacje, mysli ze jak wypelni mi czas miłą rozmową to wszystko, a finansowego wkladu nie ma, nic nie ma w sumie a mi zarzuca ze traktuje go na zasadzie z braku laku, poniekad tak jest ,ale zla jestem tupet ma

Gość gość
zwiększenia wkładu? nie da sie

Gość gość
finansowego wkladu nie ma.... ojej, to zacznij sama w koncu inwestowac finansowo. kolejna kretynka majaca sie za krolewne, bedac zwykla prostytutka przeliczajaca zaangazowanie i uczucia innych na pieniadze dla siebie. tfu, psia mac, coraz wiecej bab w tym kraju ma mentalnosc zwyklej tirowki, i jeszcze sie dziwia, ze sa dokladnie tak traktowane jak na to zasluguja, obrzydliwe.

Gość StevBick

Achat Kamagra Gel Finasteride Sport Propecia Buy Prednisone No Rx Doxycycline Cash Delivery Overseas Priligy Generico En Argentina What Drug Stores Sell Colchicine

Dnia 14.09.2018 o 00:31, Gość gość napisał:

w nasza relacje, mysli ze jak wypelni mi czas miłą rozmową to wszystko, a finansowego wkladu nie ma, nic nie ma w sumie a mi zarzuca ze traktuje go na zasadzie z braku laku, poniekad tak jest ,ale zla jestem tupet ma

To znajdź takiego, co nie będzie z Tobą rozmawiał, a lepiej cię z to finansował... to znaczy, sponsora.