Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cichawodaa

Najlepszy sex lub sytuacja erotyczna jakich doświadczyliście.

Polecane posty

Gość cichawodaa

Jak w temacie. Opiszcie swój najlepszy sex/najbardziej zapamiętaną lub najbardziej zbereźną erotyczną chwilę z życia. Ja osobiście najbardziej pamiętam mój pierwszy raz poprzednią ex. Po długiej znajomości tylko przez internet odwiedziłem ją w innym mieście. Wcześniej dużo rozmawialiśmy na temat sexu i dobrze wiedziałem co ją kręci (gwałt, wiązanie i ogólna dominacja). Miało być tylko spotkanie, a wylądowaliśmy u Niej w domu. I chyba wiadomo jak to się skończyło... :D Usiadła mi rozkrokiem na kolanach i zaczeliśmy się całować. Złapałem Ją mocno za włosy, nazwałem dziwką i odchyliłem jej głowę do tyłu. Lizałem jej szyję i w tym samym czasie włożyłem rękę w majtki, od razu wsuwając 2 palce do środka. Strasznie mnie kręciło że jest taka uległa. Wziąłem ją ostro, że za pierwszym razem doszedłem chyba po 3 min. Skleiłem jej ręce taśmą i kolejne 2 razy robiłem z Nią co chciałem w różnych pozycjach(juz dłuższe niż 5 min :P ). Później poszliśmy na miasto i mieliśmy ubaw bo resztę dnia chodziła jak kaczka :D Nasza znajomość trwała nie cały rok, ale jak wiadomo ciężko jest utrzymać związek na odległość. Przyznam że dość często o niej myślę i brakuje mi takiej namiętności. Wyzwoliła we mnie taką agresję jakiej nigdy więcej nie doświadczyłem i możliwe że już nie doświadczę bo aktualna dziewczyna jest bardzo delikatna i raczej nie lubi tak ostrego seksu (co nie znaczy że jest zły). Opisujcie swoje podobne chwile.

Gość dyżurny onanista ero
dobre, zmarszczyłem swojego do skarpety! dawajcie następne historyjki prędko!

Gość cichawodaa
Cieszę się że komuś pomogłem :P

Gość gość
Pierwszy oral z zapowiedzianym z góry połknięciem. Bardzo długo tego pragnąłem, więc gdy piła to prawie traciłem przytomność z rozkoszy i podniecenia. Kilka sekund potem wytrysnąłem po raz drugi. Taki "dubelt" przydarzył mi się tylko ten jeden raz w życiu.

Gość gość
autorze jak ci sie dziewczyna znudzi to sie odezwij do mnie ^^

Gość 2i1
Obserwowałem jak moja żonka najpierw obciąga młodszemu chłopakowi a potem się z nim bzyka. Tylko sobie patrzyłem, przeleciałem ją później jako drugi, było świetnie.

Gość gość
z gronem znajomych byliśmy na nagiej plaży. Gadaliśmy o tym, że nasza swoboda jest bardzo przyjemna, ale trudno wytrzymać do nocy i co rusz parka znikała za pierwszą wydmą. Było super odchodzić nago na seks, jawnie i potem wracać ze śliskimi udami i szybciutko do wody.

Gość gość
Seks w plenerze był tym najprzyjemniejszym. Polecam spróbować każdemu. :-)

Gość gość
Sex na plaży ale zwykłej, parawan rozbiliśmy blisko wydmy ale w pobliżu, najwyżej 2 metry od nas plażowała rodzina z dziećmi, z drugiej strony tak samo, było dużo ludzi i nie można było znaleźć oddalonego miejsca. Było upalnie, wypiliśmy winko i naszła nas wielka ochota, kochaliśmy się a obok ludzie chodzili do wody, rozmawiali, dzieciaki wrzeszczały, ich rodzice na nie krzyczeli... Niesamowite wrażenie, później już wybieraliśmy bardziej oddalone miejsca. Kiedyś też wracaliśmy znad morza i nagle nabraliśmy ochoty na sex i to takiej, że teraz i już. Zatrzymaliśmy się na leśnym parkingu zaraz przy drodze i zaczęliśmy kochać w samochodzie a obok przejeżdżały inne samochody i w każdej chwili ktoś mógł się zatrzymać obok nas. W ogóle latem jest fajnie bo można jechać autem nago, mamy samochód ze szklanym dachem i mąż czasem prowokuje kierowców TIRów, ja siedzę naga a on się zrównuje z TIRem i wtedy kierowca gapi się na mnie. Fajne mają miny, na początku nie zauważają a tu nagle patrzą w bok a tam naga dziewczyna w samochodzie i tak sobie jedziemy przez jakiś czas. Czasem trąbią na nas :)

Gość gość
Plenerowe na wakacjach było najlepiej. Polecam. Nie ma co porównywać z seksem w czterech ścianach.

Gość gość
Pierwszy raz w pupę.Miałam 17 lat, z kuzynem na weselu, u niego w samochodzie, pamiętam że był to bordowy polonez.