Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_zła_żona

Pyt.do osob,ktore zdradzaja.

Polecane posty

Gość gość_zła_żona

Jak udaje Wam się to ukryć?

Gość gość_zła_żona
Lub w jaki sposób się wydało?

Gość gość
Pyta podejrzliwa żona czy zdesperowany mąż szukających wrażeń? Jak mąż to jedna rada. Jak żona nie chce się kochać to znaczy, że jesteś kiepski w łóżku więc kochana też Cię spławi albo przemilczy kilka spraw, ale wtedy będziesz musiał więcej na nią łożyć niż na żonę. Powodzenia no nowej drodze życia :)

Gość gość
Sorry. Teraz widzę nick. Żona. To drugie pytanie. Zła na męża bo zdradził czy zła w sensie charakteru i chce zdradzić męża?

Gość gość_zła_żona
Żona,która ma ochotę na romans.

Gość gość
Nie kryłem sie z tym. Gdy zona sie zorientowala to juz powiedzialem jej,ze kocham kochanke i odchodze. Takze tak wyszlo samo.

Gość gość
A po co?

Gość gość
Nie lepiej odejść od męża, skoro go nie kochasz lub jeśli jest zły dla Ciebie???

Gość gość_zła_żona
gość dziś X Ale my oboje mamy rodziny i nigdy nie będziemy razem.

Gość gość
Skoro brałaś/brałeś ślub z druga osobą to znaczy że ta osoba cię podniecała fizycznie a jeśli przestała podniecać to się z nią rozstań a nie ukrywasz się po koniach z kochankiem/kochanką

Gość gość
gość_zła_żona dziś Ważniejszy jest seks czy rodzina?

Gość gość_zła_żona
Nie chodzi tylko o seks.

Gość gość
No to jak chodzi o miłość to nie ma co romansować tylko stworzyć normalny związek. Jak będziecie zakochani w sobie a nie w swoich dotychczasowych partnerach to rodziny i tak w końcu się rozsypią. Lepiej zrobić to od razu a nie żyć w kłamstwie. Nie marnujcie czasu swojego i ich.

Gość Zdradziecki typ
Wpadniesz tradycyjnie, przez komórkę :-) Swoją albo gacha :-)

Gość gość
To Ja, ten co zdradza. 1. Nigdy nie myślałem że z sercem jest tak łatwo, od dwóch lat zdradzam. Miałem 8 kochanek, w tym 6 mężatek. 2. Z dwiema przez 4 miesiące zrobiłem więcej niż z żoną przez 10 lat. :)) To co dla żony było zboczone, p******e itp itd dla nich było ekscytujące, podniecajace i sexi. 3. Prowadzę własną firmę więc czasu mam w brud. Co więcej moja żona jest ciągle zapracowana że nie ma czasu odebrać telefonu. Więc ja nie dzwonię do niej a ona do mnie. A jak zadzwoni to mogę strzelić Focha i nie odebrać. 4. Na sex spotykamy się głównie w hotelach ale był też samochód, sklep, las, plaża, toaleta w klubie :)) 5. Często same spotkania na kawę czy obiad.Srednio 2 razy w tygodniu. Minusy. Nie raz nie wyrabiam fizycznie i jedna i druga zaspokoić. Poza tym miałem sytuację gdzie przychodzę po stosunku z kochanka a żona akurat ma ochotę zrobić mi laske w drzwiach. Udałem że jestem spocony po siłowni. Oczywiście drugi numer telefonu zmieniany co pół roku, zawsze płatne gotówką i konto mailowe też często zmieniane Wyjścia do klubu itp to wyjścia z kolegami i "przypadkowe " spotkanie z nią. :)

Gość gość
Świntuchy jedne a fuj.

Gość gość
Raz się żyje

Gość gość
Nas zgubił telefon. Kasowaliśmy smsy, czaty, a Kochanek zostawił listę połączeń... 4 h na miesiąc i z 200 smsów. A tak naprawdę kontakt mieliśmy na czacie, tam były tysiące wiadomości. Żona dodała 2 do 2 , ale byliśmy mega nieostrożni, łącznie z całowaniem się za ścianą za którą byli nasi małżonkowie itp.. I koniec 2 małżeństw.

Gość gość
My rzadko piszemy smsy. Czasem rozmawiamy przez tel. Piszemy maile.

Gość gość
gość wczoraj I jesteście razem?