Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet wyraża się o wszystkich kobietach w średnim wieku że są brzydkie bo

Polecane posty

Gość gość

są stare :o sam jest ode mnie starszy o 10 lat i też komentuje że w wieku 30 lat już nie jestem najmłodsza itd. Warto się z takim zadawać?

Gość gość
Nie, zaraz zacznie oblapiac maturzystki. Sa takie meskie pustaki, pogon go i to szybko, bo szkoda czasu. Rozgladaj sie za kims bardziej wartosciowym.

Gość gość
Ja ma 32 i też tak uważam i mówię to szczerze, nie dlatego, że chce komuś dokopać, ale tak po prostu uważam. Nie pociąga mnie zupełnie wygląd kobiety po której widać, że już nie jest młoda czyli takiej +/- po 30. W moim wieku i więcej nie podoba mi się dosłownie żadna kobieta, za to młoda dziewczyna co rusz jakaś mi zawróci w głowie. Nic na to nie poradzę. Tak mam i twój facet ma to samo. Ja wiem, że kobiety sobie zawsze tłumaczą, że nie wyglądają na tyle co mają, ale brutalna prawda jest taka, że na 99% wyglądają tak dla osób trzecich i tylko grzecznościowe czasami ludzie im mówią, że wyglądają jak 10 lat temu. Czlowiekowi podoba się co się podoba i nic nie zmusi go do tego, aby mu się coś spodobało bo tak w teorii by wypadało. Zmartwię ciebie też, myślę, że dużo meżczyzn tak ma. Nie bez powodu młode dziewczyny mają największe powodzenie.

Gość gość
Wiadomo, że Im brzydszy, starszy i bardziej zakompleksiony dziad, tym większe ma wymagania.

Gość gość
Oho oczywiście pani po 30 nie może zaakceptować czyjeś opini pośrednio jej dotyczącej to inwektywy:) Na dodatek nierozgarnięta - od kiedy upodobanie to to samo co wymaganie? Nic od nikogo nie wymagam, a podoba mi się co podoba. Proste. Facetowi autorki też podobają się młode, a jest z autorką, która jak słusznie stwierdził już nie jest młoda.

Gość gość
Powiedz jemu, ze poznalas kogos mlodszego i pogon dziada.

Gość gość
Jak go pogoni to zostanie już sama na długie lata. Jak jej 40 latek woli młode, 30 latki wolą młode to chyba logiczne, że młodzi też wolą młode. To kto niby się nią zainteresuje?

Gość gość
Gość 01:04 Dobre

Gość gość
Dobre to będzie jak on pogoni starą babe i będzie zd***** :P

Gość gość
01:03 - opinia opinia ale po pierwsze skoro gustuje tylko w młodych to w takim razie chyba stały związek z nim nie ma sensu bo każdej lat przybywa i ta ktora teraz ma 20 lat też będzie miała 30 i więcej, a po drugie nie zapominaj że faceci też nie są wiecznie młodzi i nie każdej kobiecie starzenie się ich musi się podobać;)

Gość gość
A teraz bez zlosliwosci: co wam daje pisanie takich zalosnych dyrdymalow? Sprawia wam frajde, ze mozecie komus dokopac, podkopac jego poczucie wartosci? Naprawde nie znacie zadnych ladnych ani mlodo wygladajacych 30-latek? Naprawde uwazacie, ze tylko uroda jest wazna i wartosciowa w zyciu? Wasze matki uwazacie za stare i brzydkie i uwazacie tez za w pelni normalne, ze wasz ojciec oglada sie za innymi? Czy chcielibyscie, aby wasza corka miala 10 lat starszego faceta, ktory po jej 30 urodzinach bede podrywal mlodsze? I, na koniec, znacie statystyki w Polsce? Jest o 10% wiecej mezczyzn, niz kobiet, wiec statystycznie to facet ma gorsze szanse na zwiazek. Dodatkowo, wiecej kobiet zwiazanych jest z obcokrajowcami, niz mezczyzn z kobietami z innych krajow, co powoduje, ze szanse mezczyzny na kobiete sa nizsze niz odwrotnie.

Gość gość
a po trzecie nie każdy faceta tak ma, a dowód na to jest taki że sporo z nich znajduje sobie kobiety w swoim wieku albo nawet starsze. A że część jak High Heffner jest zafiksowana na puklnkcie tylko bardzo młodych tzn. że beda spełnienia w związku z partnerka przez jedynie kilka lat jej życia bo np. od 20 do 28

Gość gość
Marta Zmuda-Trzebiatowska jest po 30-stce a jest przepiękna. Tak samo Anna Przybylska miała w chwili śmierci aż 37 lat. Nie mówiąc o zagranicznych gwiazdach jak Jennifer Lopez po 40-stce

Gość gość
Nic nie ma na zawsze niestety, dlatego szuka się na teraz, a nie snuje plany na niewiadomo ile. Jak go rzuci to na bank zostanie sama. Z drugiej strony prawdopodobnie on ją rzuc****erwszy za parę lat, gdzieś koło jej 34-35 kiedy to już jest dosłownie równia pochyła i uroda się sypie w zatrważającym tempie u kobiet. Tak czy siak samo się to jakoś rozwiąże :P

Gość gość
Wiele moich koleżanek ma facetów i mezow rówieśników, powiedziałabym że spora większość, albo różnica jest około 2 lata. Więc radzę autorce poszukać sobie rówieśnika bo ten jest za stary :)

Gość gość
Jennifer Lopez ma 49 lat :)

Gość gość
Niech zgadne, koleżanki mają rówieśników z czasów studenckich i mają prawie 30 lat albo lekko po 30. Poczekaj z parę lat jak ich rówieśnicy stracą nimi zainteresowanie i zaczną oglądać się za młodymi. Właśnie w wieku 30 lat jest najwięcej rozwodów wśród małżeństw długo letnich właśnie z tego powodu, że jak już widać pierwsze objawy starzenia i przestaje się podobać, a samemu nie czuje się jeszcze starym, aby tkwić w związku gdzie druga osoba już ciebie nie pociąga. Także nie podniecaj się za wczasu tak tymi związkami swoich koleżankek

Gość gość
Stara jak się uczepi nie odpuści myśli tylko o sobie. Urażone ego nie ma większego. Cwane staruszki wszystko wiedzą i sobie powiedzą nawzajem doskonalą się w dziedzinie dewotek.

Gość gość
A po co młodym kobietom się z wami mizogini wiązać jak za kilka lat je kopniecie w doopę? Pytanie jest czysto teoretyczne, kafeteryjni esteci nie wychodzą z domu xD Tak straszą autorkę, że będzie sama, no i nawet jak będzie? :D to co z tego? :D na dobre jej to wyjdzie, spokój, cisza, nikt nie zawraca tyłka o seks.

Gość gość
Mój znajomy, stary dziad po 60, w dodatku niski i wyjątkowo brzydki, twierdzi ze może być tylko z młodą, bogatą i bezpłodną, bo nie chce utrzymywać żadnych dzieci, a wielu przystojnym facetom jakich znam, podobaja się kobiety w ich wieku, czasem nawet nieco starsze, i nie mają z tym problemu, bo posiadaja poczucie własnej wartości i nie muszą się dowartościowywać towarzystwem 20-latek.

Gość gość
Prawda jest taka szukacie na starość sexu za późno pogodżcie się z tym.

Gość gość
Tu boli tam strzyka nie chce starego piernika.

Gość gość
Jak widzi obwisłe cycki i doliny cellulitu i zmarszczki to nie dziwne, że udaje, że tu go boli a tu strzyka. Stare baby można tylko i aż tolerować, napewno nikt ich świadomie nie wybiera.

Gość gość
A stare pierniki chcialyby jeszcze przed smiercia mlodego mieska, jak chocby Lapicki.

Gość gość
Szuka przygód na stare lata z młodzieniaszkiem. Każda stara tak ma ?

Gość gość
Ja nie szukam seksu, a jesli któraś szuka, to nie twój interes. Przestań być zazdrosny i wtrącać sie do cudzego życia, psie ogrodnika. Od początku wątku było wiadomo że chodzi ci o to, by jakieś kobiety które dały ci kosza, nie ułożyły sobie zycia.

Gość gość
Obwisle cycki to maja kobiety dopiero po 60-tce a tu mowa o 30.

Gość gość
Jakby na to nie patrzeć nikt nie chce starych bab. A czy one chcą starych to czy nie to coś zmienia? No nie.

Gość gość
Uważać 30 latki za stare to trzeba mieć ewidentnie nasrane w bani ale czego się spodziewać po debilach dla których w życiu liczy się tylko jedno. No więc właśnie.

Gość gość
30tki już mają wystarczająco obwisłe, że już szału nie ma, a w porównaniu do 20 latek to jak niebo do nocy. Ale najgorsza jest ta podstarzała twarz u 30tek, gdzie nie ma już tego pociągającego delikatnego młodzieńczego uroku. Tylko taka twarz ciotki.