Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majka360

co robic?

Polecane posty

Cześć ,na wstępie wiem że każdy mnie za pewne będzie krytykować,ale nie wiem już gdzie mam szukać pomocy :( a wiec byłam z chłopakiem 6 lat zostawił mnie bo go wkurzyłam ,owszem czasem mi się to zdarzało(ale to były drobiazgi,ale wiem ileż można to znosić-wiem gdzie robiłam błędy)...zrobiłam błąd bo zamiast dać mu odpocząć to cały ten czas go męczyłam pisałam do niego prosiłam o powrót o szanse dla nas jednym słowem PONIŻAŁAM się...(aż mnie zablokował,i powiedział że sam mnie kiedyś odblokuje by zapytać co u mnie)napisał,,kocham cie ,cierpię ,ale chce być sam,,wiem że na tą chwile jeszcze się z nikim nie spotyka poza kumplami(co każdy z nich jest singlem,i boje się żeby go nie przekonali że wolność jest lepsza) i powiedział mi że jak mu minie uczucie tomi to napisze (w głębi serca czuje że mnie kocha ,ale rozum czasem mówi że nie) przed tą mała kłótnią cały weekend był idealny nic nie zanosiło się na to że chciał by mnie zostawić... pomocy co mam robić? bardzo źle mi bez niego,nie mogę jeść spać ,z domu mi się nie chce wychodzić...tylko bym leżała i płakała za nim...wiem że on to ten jedyny dla mnie. wiem że do miłości nie można nikogo zmusić...ale jeżeli on mówi prawdę że nadal mnie kocha...?dodam że mamy po 26 i 27 lat

Gość gość
Gdy się kogoś kocha nie zostawia się go jak on Ciebie... piszesz że poblokował Cie wszędzie i odezwie się jak mu "minie"? Bardzo sadystyczne podejście... chce się pobawic z kolegami to niech się bawi... Swoje już zrobiłaś nie daj się poniżać bardziej i pomału się wylecz z tej miłości. Nie rób z siebie kozła ofiarnego i nie obwiniaj o wszystko. Wiem że to trudne bo sama przechodze taki etap i muszę się z kogoś wyleczyć ale wszystko jest do zrobienia.

Gość gość
Mógł napisać że kocha żeby zostawić sobie otwartą furtkę... że jak już się wyszaleje z koleżkami będzie miał do kogo wracać bo będziesz kochająca i tęskniąca... nie da się tak traktować!