Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo obfita miesiączka co robić?

Polecane posty

Gość gość

Hej! Jestem po moim drugim opakowaniu tabletek anty vixpo, nie miałam żadnych boleści- brzucha, piersi, a tak miałam zawsze bez tabletek. Jednak dużym problemem jest bardzo obfite krwawienie. Nie mogę wyjść z domu bo co godzinę podpaska jest dosłownie cała we krwi. :( Nie wiem już co robić poprzednio bulo to samo i trwało ponad tydzień... jak usiądę na kibelku to od razu leci bardzo dużo krwi. Czy to normalne? Wiem ze przy pierwszych opakowaniach krwawienie może być bardziej obfite ale czy aż tak ze co godzinę muszę zmieniać podpaske? Proszę o pomoc

Gość gość
No u mnie aż takich krwawień jak opisujesz to nie było, z tym że ja belarę biorę. Zaczęłam je brać z uwagi na obfite miesiączki i dość ciężki pms; i muszę przyznać że to się unormowało; na początku trochę plamień miałam i brzuch mnie pobolewał ale gdzieś po 3 opakowaniu to już praktycznie normalnie wszystko; jeśli ci to szybko nie minie to uważam, że powinnaś udać się do ginekologa;

Gość gość
Do ginekologa powinno sie iść i by był przy całym badaniu partner czy chłopak i pilnował sterylności bo często dochodzi do zarażenia brodawczakiem lub wirus watroby C !!! Ja pilam krwawnik i był skuteczny ale nigdu nie bierze się żadnych tabletek i innego syfu! Mąż wspierał poród i wtedy liczą się z rodzącą!

Gość gość
Podczas okresu bierz 5000 Wit c okre będzie skapy