Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 22 lata i jestem dziewica.

Polecane posty

Gość gość
pozostaje zrzucic z 1/3 wagi

Gość gość
Grube są aseksualne.

Gość gość
Ja jestem troszkę starsza i też jestem ale ja to mam zrytą psychikę

Gość gość
te ze zrytą psychą to mogą być fajne w wyrku , takie wyuzdane diablice normalnie mmm

Gość gość
No tak, akurat dominacji mi odmówić nie można, tzn oczywiście z facetem nie próbowałam ale czuję, że lubiłabym być na górze :P

Gość gość
ja tez jestem, a sporo starsza. eee szkoda gadac. tez mam zryta psychike i pomimo tego ze nie mam nadwagi, maluje sie , nosze obcasy itd itd od facetow nie uciekam to nie wstrzelilam sie w odpowiedni czas. trudno. a po klubac nie bede latac bo w tym wieku to nawet sie wstyd przyznac facetowi i to jeszcz takiemu, z ktorym nie laczy przyjazn. ty jestes mloda, wiec zmien troche swoj wyglad bys zyskala pewnosc siebie i moze cos sie odmieni.

Gość gość
Ale lykacie jak pelikany dziewica pelnoletnia ? Przeciez autorka klamie. Chyba 12 letnia

Gość gość
To ja od zrytej psychiki, trzy lata starsza od autorki. Też wyglądam dobrze i podobam się facetom ale fobia społeczna utrudnia mi kontakty, zwłaszcza z facetami. Ale na górze bym lubiła być ;);)

Gość gość
Najbardziej przeraża mnie samotność. Ok mam 22 lata, ale ten czas szybko mija :/ Za pół roku 23, potem następne lata i co? Noe widzę swojej przyszłości w jawnych barwach. Boje się ze tak zostanie już na zawsze. Zazdroszczę niektórym dziewczyna eh :( autorka

Gość gość
Jestem kilka lat starsza od Ciebie. Uwierz mi, z czasem będziesz miała coraz więcej dystansu i przestanie Ci zależeć :) jak miałam 18,19 lat to panikowałam, jejku co będzie dalej bo teraz chlopaka nie mam i co? Z roku na rok coraz bardziej się z tego śmiałam, teraz cieszę się, że balastu i problemów w postaci chłopa nie mam :D będzie to będzie, nie będzie go to też dobrze, ważne by nie robić niczego na siłę i z powodu presji otoczenia ;) jak znajdzie się taki który mi w stu procentach odpowiada to czemu nie, z jakimiś niedociągnięciami- mówię papa ;):)

Gość gość
Właśnie chodzi o to, ze gdy miałam te 16-20 lat to nie czułam presji, miałam inne rzeczy w głowie i nie odczuwałam potrzeby bliskości z kimś. Ale potem koleżanki miały pierwszych chłopaków, kuzynki których nienawidzę i są w moim wieku lub przybliżone tez zaczęły spotykać się z facetami i zaręczać, a ja dalej niccc :( sama cały czas, nie mam nawet do kogo wyjść już. Zazdroszczę innym

Gość gość
Przyznaje się, ze aż dostaje szału z zazdrości.

Gość gość
21.48 - będziesz sama do czterdziestki, a potem dwa koty ewentualnie.

Gość gość
Kotów nie lubię, psy będę miała. Poza tym adoratorów miałam kilku, ale nie lecę na byle ochłapy, w przeciwieństwie do ciebie złotko ;);)

Gość Gość23
Dziewczyno nie załamuj się to nic nie da i mówię to z własnego doświadczenia że twoja waga nie ma większego znaczenia. Ja 23 lata 3 lata temu waga 116kg dziś 85kg i nadal jestem prawiczkiem i nadal nie mam dziewczyny owszem przyjaciółki mam od zawsze ale przecież nie zrobię tego z nimi mimo że chwilami już by się chciało. Pozostaje Ci czekać na kogoś cierpliwie na odpowiednią osobe.

Gość gość
Ale wysyp przegrywów. Zamiast się rozwijać to narzekają. Za narzekanie to medalu nie dostaniecie.