Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Kiedy minie ten ból i tęsknota?

Polecane posty

Gość gość

Mąż odszedł 3 m-ce temu zostawił mnie z małym wtedy 8 m-cznym synkiem. Bylismy 13 lat razem z tego 9 lat po ślubie. Odszedł do niej kolezanki z pracy - kochanki ktora od poczatku roku udawała przyjaciolke rodziny. Bylo normalnie miedzy nami bez kłótni awantur z planami na teraz i przyszlość. Dziecko było planowane. Siedzial nie raz mowil ze chce abysmy jeszcze raz wzieli slub, planowal kolejne wspolne tatuaze. I odszedl z dnia na dzień a dzis jestem dla niego najgorszą osobą winna wszystkiego włącznie z tym ze schudł, ze zaczął palić i wygląda jak menel taki zaniedbany jest. Stresow mu raczej nie przyspożam bo nie walcze z nim nie atakuje go tak jak on mnie i chce jedynie dogadac sie w sprawie opieki nad synkiem. Do dziś się zastanawiam zastanawiam co tam tak naprawde miedzy nimi jest? Ten odchodzi zostawia rodzine gdzie ma to co chce, ma stabilne zycie i tam niemalze od samego poczatku wklada wszystkie pieniadze i swoje sily w remont jej mieszkania ktore jest ruderą otrzymaną z urzędu miasta. Ona oprocz nastoletniego syna nie ma nic do niczego nie doszla. O co tam moze chodzic? Z kad takie szybkie sytuacje? Najlepsze jest to ze wcale nie wyglada na szczesliwego. Baaa nawet już pozew rozwodowy zlozyl. Jak myslicie co tam sie dzieje ze akcja taka szybka? W ciąży napewno nie jest. Myslicie ze przejedzie sie na niej ze tylko go wykorzysta (jest perfidna ponoc nie jedego c***a zaznała)? Ile czasu moze to wszystko trwac? Minelo 3 m-ce a ja nadal tesknie choc krzywdy jakiej mi wyrządził nigdy mu nie wybacze. Kiedy minie ten cały bół i teskonta za nim?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować