Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bbbq

Związek na odlegość, czy to ma sens?

Polecane posty

Gość Bbbq

Czesc, co sądzicie o związkach na odległość? U mnie sytuacja wyglada tak: rok temu poznałem dziewczynę przez internet, super nam się pisało oraz rozmawiało przez telefon. W ten sposób minęło dokładnie 13 miesięcy wiec zaproponowałem się spotkać aby się przekonać czy to jest to, ponieważ wiadomo ze przez samo rozmawianie na czatach i przez telefon nie wystarczy aby sprawdzić czy to ma sens. Kiedy się spotkaliśmy poczuliśmy coś do Siebie, również na żywo rozmawiało nam się cudownie oraz świetnie spędziliśmy czas razem. Jednak jej rodzice są przeciwko tej relacji ,a wszystko przez odleglość i nie wiem co myśleć. Jesteśmy po 3 spotkaniu a dzieli nas 300km ja mam 19 lat a ona jest dwa lata młodsza i konczy szkole za 2 lata potem jakieś studia. Co sądzicie o tej sytuacji?

Gość gość
Nie ma dla mnie czegoś takiego jak związek na odległość. To nie związek, to pozory. I szybko się rozpada albo ktoś znajduje sobie pocieszenie na miejscu.

Gość Bbbq
Bardziej mi chodziło żeby przetrwać ten okres a potem razem gdzieś wyjechać i pytanie czy to może się udać?

Gość gość
Mnie dzieli prawie 500 km ale to nie zwiazek tylko relacja