Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka_38

On zgasza światło przed seksem !pomocy

Polecane posty

Gość Anka_38

Po raz pierwszy poszłam z młodszym mężczyzna o 10 lat do łóżka. Problem z tym że on zgasza światło przed uprawianiem seksu, unika kontaktu oczu i trzęsie się kiedy ma mnie posuwac, a na dodatek opada mu penis co parę minut niby że stresu. Pomocy...Jak sobie z takim poradzić. Lubię zapalone światełko by było widać co robimy i jak się podniecamy, a on chce tylko po ciemku.

Gość gość
przy zagaszonym cie nie widzi

Gość gość
jaki problem zmień sobie tego trzęsidupę i po temacie 🖐️

Gość Anka_38
No tak nie widzi mnie. Tylko pytanie dlaczego nie chce widzieć? Jestem ladna i zgrabna kobieta więc nie o to chodzi. On ma żonę i nie chce się aangażować mysle. Lubie kiedy facet na mnie patrzy kiedy krzycze czy podniecam sie, a po ciemku muszę to szukać w łóżku, nie widzę z kim się ****** i na dodatek mogę zarobić guza

Gość gość
Nie podobasz mu się, nawet u nie staje przy Tobie... a pewnie żona mu nie daje i chce za wszelką cenę poru...ć,może nie jest zbyt urodziwy, albo ciapowaty i żadna równolatka nie chce zostać jego kochanką...

Gość Anka_38
Nie no podobam mu się, bez żartów. Ale jest młody, niedoswiadczony i czeka aż ja za niego będę wszystko robić. Sex z żoną musi być beznadziejny. Nie było minetki i próbował mi robić palcowe na chama. Pytanie czemu 25 latkowi co chwilę opada , i nie rozumie czy on się wstydzi na mnie patrzeć w zapalonym świetle kiedy to ****** ?

Gość gość
Skad jestes Anka?

Gość Anka_38
Z Torunia.

Gość gość
Gasi, a nie zgasza. Polski język trudna język?

Gość gość
Peszysz go swoim doświadczeniem i boi się że nie sprosta zadania.

Gość gość
może stresuje się, ma wyrzuty sumienia, jak ma się skupić jak zastanawia się co w tym czasie robi żona,czy nie zadzwoni, dlatego mu pewnie opada i nie chce na Ciebie patrzeć. Aż taka z Ciebie desperatka?

Gość Anka_38
No doszłam do orgazmu się to z fuksem. Większość czasu mu opadał i tylko ustami udało się postawić go na baczność. Bardzo męczący jest taki sex, kiedy 85 % czasu muszę go obciągac tylko po to żeby na chwilę stanął . Jego smak spermy jest nieprzyjemny i odechciewa mi się takiego seksu . Lubię poczuć sperme na koniec seksu, ale kto przewidział że co chwilę musiałabym brać z mokrej c**y k****a do buzi i tak w kółko ciągle.

Gość Anka_38
On się raczej boi że zona się obudzi i zauważy że on nocami wychodzi. Stara się spieszyć i j***e sprawę. ..jeśli myśli o.innych d**erelach to się nie dziwię że opada i szansa na to że nie sprosta zadaniom.

Gość gość
Dobrze ci tak. Małżeństwo to rzecz święta

Gość gość
jprdl...wychodzi w nocy ich łóżka do Ciebie? I ty się dziwisz? przecież mu pikawa pewnie tak chodzi,że mało zawału nie dostanie. Zdradzacze najczęściej umierają na atak serca,zawał. Swoją drogą...nie chcę Cię obrażać ale naprawdę odpowiada Ci coś takiego? :-(

Gość Anka_38
Ha ha ha zona idzie spać to on spotyka się że mną w jego zakładzie w sklepie meblowym. Znamy się ponad rok i tylko 1 raz mieliśmy sex 2 tyg temu. Boi się żony i jest ostrożny. Jestem rozwodka i jestem wolna. Więc odpowiada mi sex z nim ,nic poza tym. Jeśli znajdę partnera to na pewno nie będę miała potrzeby uprawiać sexu z innym. To masakra ****** się po ciemku, nie mieć zrobionej minety i większość czasu muszę obciągac by znów nie opadł. Co to kuzwa będzie za 20 lat

Gość gość
Przestań narzekać. W poniedziałek szkoła. Lekcje odrobione?

Gość Anka_38
Najlepsze jest to że jest 10 lat młodszy ode mnie i twierdził przed seksem że mnie wydyma az chodzić nie będę mogła, że mnie zgwałci i będę miała dość go. Co się okazało po seksie to ...k***s za mały by mnie mógł zag****ic czy wykończyć, i to on powiedział że ma dość bo go wykonczylam. Dzwonił i chce po raz 2 sex, ale jak tu się zgodzić jeśli wokół siebie widzę same problemy

Gość gość
A teraz bierz się do lekcji bo jutro do szkoły.

Gość gość
Może ma małego penisa i sie wstydzi śmigać przy Tobie z małym koliberkiem?

Gość gość odpowiedni
Spróbuj ze mną - będziesz zadowolona :P

Gość gość
Wybacz słodziaku, ale pewnie za mały sprzęcik masz :P

Gość gość
Nie jestem seksuologiem ale wydaje mi sie, że może mieć wyrzuty że zdradza zimę i dlatego mu opada i woli gasić światło albo jesy tak wstydliwy że krępuje się przy zapalonym

Gość gość
*zdradza żonę -slownik mi przekręca wyrazy

Gość gośćinna
Anka 38 - " Więc odpowiada mi sex z nim ,nic poza tym " Ja się pytam jaki seks? To co opisujesz to nie jest seks. Ciagle mu opada, a Ty ciagle ustami stawiasz na baczność...i znowu opada. Na dodatek piszesz, że smak jego spermy jest nieprzyjemny i odechciewa się tobie seksu z nim.Czy jestes aż taka zdesperowana, że wzięłaś się za zonatego faceta, ktoremu ze strachu nie staje k***s i zadowalasz sie tą namiastką seksu? Bo seksem tego nazwać nie można. O co tu chodzi bo jak ciebie czytam to same narzekania i seksu brak? Czy tylko na siłę chcesz siebie dowartosciować tym, że zwrocił na ciebie uwagę facet 10 lat młodszy?

Gość Anka_38
Nie nie absolutnie nie chce się dowartosciowac ,bo ja mam powodzenie u młodszych tylko nigdy się nimi nie interesowałam bo wolałam starszych. Myślę że facet unika światła bo ma małego i mu opada. Tak to prawda to nie wygląda na sex. Nie wiem jak sobie poradzić jeśli przy drugim spotkaniu znów będę musiała tylko ustami go zadowalac. Nie mogę z nim uprawiać wszystk8ch pozycji ponieważ k***s mu wypada lub mieknieje. Zastanawiam się czy on się boi i krępuje że starszej nie dogodzić czy ma stres bo myśli o żonie w czasie seksu i żeby szybko wrócić do domu bo ona się skapnie. Nie mogę do niego dzwonić ani pisać bo zona mu przegląda telefon. Nasza komunikacja jest c*****a bo gość się boi. Jeśli bym odmówiła drugiego spotkania na sex to pomyśli sobie że był c*****y czy miał za małego że nagle się odsunelam.

Gość gość
Jak dla mnie to jak na 38 latkę to ty p********z jak potluczona ;)