Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LittleHeart

Bóle podbrzusza w ciąży, po zażyciu Duphastonu

Polecane posty

Gość LittleHeart

Witam! Obecnie jestem w 11 t.c. Mój lekarza przepisał mi branie duphastonu rano i wieczorem, ponieważ dwa tygodnie temu pojawiło się u mnie lekkie plamienie ( brunatny kolor, nie była to krew). Moje pytanie czy któraś z was odczuwała bóle podbrzusza podczas jego stosowania? Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka przyszłym, obecnym mamą ❤️

Gość Gość pierwszy raz
Witam ja też mam plamienia od tygodnia. Obecnie zaczynam 11 tydzień. Tych plamień mam coraz mniej, biorę duphaston 3 razy dziennie po jednej tabletce ale nie mam takich objawów jak Ty. Jedyne co całymi dniami męczą mnie okropne mdłości nie do zniesienia...

Gość LittleHeart
Ja zaczęłam brać je od czwartku, i od tamtej pory dokucza mi właśnie taki nieprzyjemny ból. Ja juz na szczęście plamien nie mam, ale lekarz kazał mi brać żeby się nie powtórzyły. Co do mdłości, to męczą mnie od jakiegoś miesiąca czasu. Raz mniej, raz gorzej, zależy od dnia. Ale za to w ogóle nie mam siły na nic. Jak nigdy w dzień nie spałam tak teraz mogę się położyc i od razu odlatuje. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie to minie bo jednak jest to trochę uciążliwe

Gość Gość pierwszy raz
Dobrze że Ci przeszło, dla mnie te plamienia są mega stresujące.. Nie martw się jeszcze nabierzesz sił i poczujesz się lepiej :) Ja jestem drugi raz w ciąży a w pierwszej teże byłam okrutnie zmęczona i drugi trymestr przyniósł ulgę :)

Gość LittleHeart
A może Twoje plamienia to po prostu nie umyty rów?