Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak mi teraz glopio ze az niewiem co zrobic

Polecane posty

Gość gość

Moj tata i moj maz pracuja w UK na na wochennde przyjezdzam do mamy i tak i wtenczas przyjechalam. A ze mnie glowa bolala to wczesniej poslam do wyra do swojego pokoju,Szybko zasnelam ale obudzil mnie dziwny glos mamy glebokie oddychanie i stekanie, szybko otworzylam dzwi i az mnie przytkalo mame piepszyl jakis facet, zauwarzyla mnie i krzykla czemu mnie podgladasz jak chcesz to zmiej mnie dzwiami szczelilam i wrocilam do swojego pokoju.Rano nie wiedzialam czy wychodzic z pokoju i jak sie zachowac, w tym momencie mama zapokala i weszla, Zaczela sie pytac czy tak glosno byla ze az uslyszalam ja jej powiedzialam ze sie zmartwilam ze cos jej sie stalo bo jak bym wiedziala to by bylo oky i nawet bym uszy zatkala. Ona mi powiedziala ze bez mojego taty nie moze wytrzymac dlatego znalazla faceta ktory go chetnie zastepuje tylko ze ma grubszego i dluzszego dlatego tak sie zachowuje ale to nie z bolu wrzeszczy tylko z rozkoszy.Zaproponowala mi ze nastepnym razem jak bede chciala to moze sie podzielic ze mna nikt o tym sie nie dowie i ja tez zebym czasem tacie cos nie bakla. Odpowiedzialam to do nastepnego tygodnia Ci odpowiem

Gość gość
Ja bym skorzystala z tego zaproszenia jak bylabym na twoim miejscu

Gość gość
Naucz się pisać po polsku, tumanie.

Gość gość
tatuś cie nie raz kabanoskiem posmyrał po pipce no nie?

Gość gość
Do gosc 00,19 Po czym ktos tumana poznaje po tym ze sam nim jest:Danke