Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to znaczy jesli facet mowi, ze nie moze sieza duzo przytulac bo jest facetem?

Polecane posty

Gość gość

oficjalnie spotykamy sie jako przyjaciele ale ciagnie nas do siebie. czasem sie poprzytulamy stojac lub polozy sie obok mnie, jesli che polozyc glowe na jego klacie, to ok, ale jak chce sie bardziej przytulic to mowi, ze to mile itd., ale mam tego nie robic, bo jest facetem. choc czesem sam mnie dotyka, czy po brzuchu, czy udach, ale jak juz zdarzy sie czasem, ze dotknie mojego posladka, czy polozy reke na piersiach (jestesmy w ubraniu), to z jednej str. widze, ze zaczyna byc podniecony, szybciej oddycha, jego ruchy, gesty sa szybsze w pewnym sensie bardziej nerwowe. a z drugiej str. jak cos takiego sie zaczyna to po pewnym czasie to przerywa, odsuwa sie ode mnie lub wstaje i mowi, ze nie moze wiecej, bo ,,jest facetem". co to znaczy? czyli dla faceta od razu taka bliskosc musi sie skonczyc seksem? nie czerpie przyjemnosci z takiego przytulania, dotykami sie, nie jest w stanie na tym poprzestac tez bedac zadowolonym? dla mnie na poczatek cos takiego jest wystarczajace, takze bardzo przyjemne. skad taka reakcja?

Gość gość
pewnie mu staje i się tego wstydzi, że go wyśmiejesz

Gość gość
Pindol go swędzi.

Gość gość
kobietę trzeba pieścić i nie ma rady na to a jak się boi , że może być sex z tego to gość jest dziwny .

Gość gość
tak, czasami czuje, ze ma erekcje przytulacjac sie blisko, ale to przeciez normalna i prawidlowa reakcja przeciez. nie bardzo tez rozumiem, czemu moze ze dwa razy sie zdarzylo, ze lezac tak blisko siebie poprowadzil moja reke miedzy moje uda (ale sam mnie tam nie dotykal, tylko tak jakby przez moja reke, trzymajac ja i dociskajac), pozniej poprowadzil moja dlon do swojego rozporka, doslownie przez chwile telko chcial zeby go tam podotykac (czulam juz po chwili erekcje) a za chwile szybko stwierdzil, ze tyle, ze juz musimy wstawac i koniec. czemu on sie tak zachowuje?

Gość gość
A ile macie lat?

Gość gość
Może boi się, że nie wytrzyma i wytryśnie przy Tobie. Albo nie wie, czy chcesz sexu, nie chce doprowadzić do momentu, w którym nie będzie już w stanie się zahamować.

Gość gość
on 41, ja 28

Gość gość
pewnie ma jakieś problemy ze wzwodem później

Gość gość
Nie. Jeśli on chce być tylko przyjacielem, to nie jest normalna reakcja z jego strony, że dostaje erekcji, ponieważ go podniecasz. Boi się, choćby bardzo chciał, seksu z tobą, ale powstrzymuje go myśl, że to może popsuć wasz układ przyjacielski. Może chciałby seksu, ale nie chce stałego związku. Może boi się nieudanego seksu, bo nie wie jak się później zachować. Nie chce on też czuć się stroną, która napierala na seks. Powiedz mu, jeśli to prawda, że cię on podnieca, że masz fantazje z nim, że lubisz kiedy cię dotyka, że masz ochotę, ale się boisz.

Gość gość
A Ty czego chcesz? Bo to już wychodzi poza przyjacielska relacje. Co Wy jestescie dziecmi.

Gość gość
zaczyna mi na nim zalezec, jest troche wiecej niz przyjacielem. podchodze do niego coraz bardziej emocjonalnie, choc tez widze w nim faceta, pociaga mnie. choc bardzioej podchodze do tego emocjonalnie niz fizycznie.

Gość gość
Nie chce Cie zgwałcić

Gość gość
Myszko, on nie chce, żebyś widziała, albo poczuła, że mu stanął. TO dla niego krępujące :-)

Gość gość
On 41, ona 28. Ja piertole ludzie zachowujecie sie jak 6klasisci na szkolnej dyskotece. On tez jest uposledzony tak jak ty?

Gość gość
Mozec mu sexu brakuje i boi sie ze nie wytrzyma, ciul wie

Gość gość
nie chce cie przeleciec na sile bo hamulce sa do czasu ze str faceta :-p