Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoda ze kobiety ponizaja sie sypiajac z facetami

Polecane posty

Gość gość

To musi byc obrzydliwe jak lezy na tobie spocony i owlosiony smierdziel. A poza tym maja okropne wymagania spust na twarz, anal a jak nie to chodza na prostytutki i potem wracaja do zony do lozka. Obrzydliwe. Tylko zwiazek i seks z druga kobieta jest satysfakcjonujacy.

Gość gość
mezczyzni sa obrzydliwi

Gość gość
Lesbijki w natarciu :)

Gość gość
Co za jepnięta autorka. Nie wie co dobre a potem zdziwiona że jej facet na prostytutki pójdzie :D Seks jest ważny debilko.

Gość gość
dlatego słusznie zaproponowala seks z kobieta. Ja nie lubie tych obrzydliwych rzeczy robic i nie robie nikomu. jestem dumna z bycia czystą i wolną!

Gość gość
Współczuje partnerów. Ja mam dobrze umięśnionego zadbanego partnera.Uwierz mi wtedy seks jest nieziemski.

Gość gość
15:28 Nie mam zadnego partnera a duze miesnie i meskosc mnie brzydzi. Szkoda ladnych dzuewczyn ktore mecza sie z facetami.

Gość gość
Sądząc po twoich komentarzach wstydzisz się swego uzależnienia od seksu, starasz się ośmieszać tych, którzy pod tym względem są różni od ciebie, co nie zmieni ani twego uzależnienia, ani nie podniesie poczucia wartości, ani nie umniejszy go tym, którym próbujesz go umniejszyć. Żyj ciapulku jak chcesz i z jaką chcesz, ale jeżeli powoduje to twój dyskomfort psychiczny, to zastanów się czy o tanie życie ci chodzi.

Gość gość
Mnie tez obrzydzają takie koksy wyrzeźbione.

Gość gość
15:47 No dokladnie. Taki nabity testosteronem koks z silowni mnie obrzydza a tym bardziej jak ma spocone wlosy na klacie. I w ogole ten samczy pot jest ochydny i smierdzacy. Niektorym sie tacy podobaja ale mnie to obrzydza. Lubie takich delikatniejszych kolesi oraz kobiety.

Gość gość
15:47 przykro mi ze macie wyobrażenie o umięśnionych facetach jak o koksach w dresie.Ludzie mamy 2018 jak mówię umiesniony to mam umiesnienie przykladowo typu William Levy.

Gość gość
v problemem nie jest to, że pracuje fizycznie i jest umiesniony Problemem jest to, ze nie jest mily i czysty i śmierdzi papierochami Faceci nie używają chusteczek, plują na chodnik, nie podcierają sie nawilżanymi chusteczkami po defekacji, nie myja rąk po wizycie w WC. NA 100 KOBIET NIEPALACYCH PRZYPADA TYLKO 2 (SŁOWNIE:DWÓCH) NIEPALACYCH MĘŻCZYZN

Gość gość
Haha zobacz jak wygladaja Polki po 30.W zaniedbaniu przeganiaja facetow.

Gość gość
Mnie w ogóle faceci po siłowni nie kręcą takie to nabite jak zwierze. Jak już to wole bardzo szczupłe ciałko u faceta

Gość gość
Oj lesby lesby.

Gość gość
Ja lubię mężczyzn romantycznych, delikatnych, kulturalnych, uległych i namiętnych. Z urody delikatny, uroczy, szczuplitki, mało owłosiony najlepiej wysoki. Ten model to ideał https://zapodaj.net/2206750a7357e.jpg.html 191 cm, 70 kg i ładne włosy. Z takim to ja mogłabym się kochać nawet na 69.

Gość gość
Dobrze, że jutro już szkoła :P

Gość gość
16:58 Ale mnie ogolnie taka duza meskosc odrzuca. I takie typowe zachowania 'samca alfa' jak popisywanie sie przed kolegami i kobietami, ciagla rywalizacja na pokaz itp Lubie szczuplych gosci troche wyzerzbionych na na brzuchu ale duze miesnie mnie odpychaja a owlosienie na klatce to juz tak brzydzi ze masakra. Kobiety ogolnie sa bardziej estetyczne. Nie no, facet tez nie jest zly ale taki troche bardziej delikatny a nie byk nabity testosteronem.

Gość gość
17:53 Uleglych to nie lubie. Bez przesady. Ogolnie nie lubie ludzi uleglych i mimo ze nie chce to podswiadomie nimi gardze.

Gość gość
17:53 A to nie jest dziewczynka bez biustu jeszcze?

Gość gość
Nie lesbijki tylko zboczency a przepraszam zboczenca czyli wersja zenska

Gość gość
Nie. To jest mężczyzna o delikatnej urodzie i nie po siłowni.

Gość gość
Z takim to można się całować, pieścić, 69, kochać namiętnie, dominować go nie raz ostrzej się pokochać. Jest taki słodziutki

Gość gość
Ile ty masz lat, ze taki Cie kręci?

Gość gość
18:02 Nie jestem zboczencem. I lesbijka tez nie. Jestem bi. Po prostu nie kreca mnie owlosione miesniaki tak jak kobiety heteroseksualne. Nie wiem co jest pociagajacego w owlosionym meskim cielsku. Zreszta was facetow tez faceci brzydza i nie poszlibyscie z nimi do lozka wiec nie dziwcie sie nam.

Gość gość
To ma być facet ten ze zdjęcia? Jesteście obie zboczone, Ze takim k***sy chcecie ssac

Gość gość
To nie są kobiety. To jakiś gej założył ten temat i wkleja zdjęcia

Gość gość
Mam powodzenie i korzystam z tego, wytrysk na twarz jest powszechny dla mnie, anal... Dużo kobiet nie chce ,ale naciskam, proszę, i wkońcu się zgadzają, niestety niektóre żałują później długo :D

Gość gość
Jeszcze dodam, ze sam lubię wytrysk na moja twarz :D lubię ssac k***sy nie myte a facetem jestem