Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takim zachowaniu mezczyzny

Polecane posty

Gość gość
Kurcze a co to kogo obchodzi co inni robią w sypialni? Niech każdy robi to co chce i co mu sprawia przyjemność. Jedni wolą ostry seks, inni delikatny, grunt by OBU stronom to odpowiadało. Nie rozumiem autorko czemu tak boisz się z nim porozmawiać. Jest taki dobry,czuły, prawdziwy przyjaciel i Cię szanuje więc na pewno zrozumie.

Gość gość
mialyscie racje , porozmawialam z mezem , powiedzialam ze lubie rozne nasze nie zawsze grzeczne zabawy , ale robi sie niedelikatny przeprosil mnie i powiedzial ze to sie nie powtorzy i ze mu glupio ,oraz byl zaskoczony czemu od razu mu tego dosadnie nie zakomunikowalam jak znam go, to teraz bedzie za delikatny, zblokuje sie

Gość gość______
""""""potrafi zlapac za wlosy , za kark , spuscic sie na twarz , nawet sperme po twarzy rozmazac" tak robi?""""" Nic innego nie przychodzi mi do głowy: MOŻNA SIĘ WYRZYGAĆ. takie coś jest zerem i ma za zero swoją żonę nie tylko w takich chwilach ale w ogóle. A ktoś kto się na to godzi też jest tyle wart. Trzeba upaść na samo dno.

Gość gość
Grubo przesadzasz , seks to zabawa i czesto odgrywanie rol

Gość gość
Jeny,mój też mnie ciągnie za włosy,albo bzyka w usta.Sama mu to nawet zaproponowałam..mnie to kręci,ale spuścić się na twarz nie chce

Gość gość
01:47 idź lepiej zobacz czy Cię nie ma w kościółku, w pierwszej ławeczce, dewotko. Seks to zabawa i przyjemność dla DOJRZAŁYCH ludzi.

Gość gość
E przesadzasz, fajny facet Może tylko bez tej spermy na twarzy i we włosach, bo to nie komfortowe. A reszta mi pasuje. Oddaj mi go.

Gość gość
gwałcenie w usta bardzo okej, lubię być niewolnicą swego męża i tylko jego :P

Gość gość
A gwalt w pupe?