Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koretka

mój mąż jest agresywny boje się doniego wracać

Polecane posty

Gość Koretka

mój mąż jest agresywny boje się do niego wracać kiedyś straszył mnie skireami bił mnie nią po nogach nigdzie nie puszczał zamykał policja zajeła się tą sprawą kiedyś minie bił mnie był raz chiał mnie zabić, potem była niebieska linia zmienił się niby, ale ja mieszkam w rodzinnym domu więc zrobił się miły dzieci są za nim do Kościoła chodzi jest grzeczniutki jednak jak powiedziałam ,że nie wracam narazie do niego do domu to mnie siłą wzioł do siebie bo jestem z nim w ciąży i mówił że jak nie wróce zabije i pojechał z nim do domu bo się go bałam bo mnie zatraszył a tak bym nie pojechała miałam wrócić do niego ,ale on chcę to zyskać siłą nie mam do niego zaufania co mam robić ? czy mu wierzyć przetem to była z nim tragedia zabierał mi pieniądze na dzieci zamykał mnie świata nie widziałam tylko dom jego mama tata i gotowanie im i dzieciom maskar mam dość tam mieszkać

Gość gość
Skoro znowu grozil, to nic sie nie zmienilo. Nie mozesz tak stresowac sie w ciazy. Ty i dzieci potrzebujecie spokoju a nie przemocy.