Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutno mi jakos

Polecane posty

Gość gość

Nikt sie we mnie nie zakochuje.Koszy nie zlicze. I najgorsze ze nie wiem w czym rzecz, skoro teoretycznie wszystko jest ok : wygląd i charakter. Zdarzy sie ze ktos mnie polubi,ale nigdy z tego nic nie wychodzi. Nie chce juz związków z rozsądku, bo sama potrafię zakochać się doslownie w każdym (tak, w bezdomnym też) i boli mnie brak wzajemności. Czuje ze to moje zycie jest takie strasznie puste i ze nikt mnie nie kocha. Niby mam rodzine, niczego mi nie brakowalo w zyciu, ale po latach mysle, ze nawet wlasni rodzice mnie nie kochali, bo dowiedzialam sie paru ciekawych rzeczy. To nie tak ze mam niska samoocene i wymyslam problemy, jest na odwrot, sa problemy - samoocena spadła i nie wiem jak sie odnalezc. Moze ktos mi cos poradzi?

Gość gość
Zapisz się do dobrej siłowni i uśmiechaj częściej

Gość gość
Usmiecham sie, jestem wesola. Moze i zapisze sie tam, chociaz nie jestem gruba

Gość gość
Nie chodzi tylko o odchudzanie...ale wyjście do ludzi,endorfiny,zdrowie i super samopoczucie uwierz zadziała na twoją samoocenę jak nic innego

Gość lonelyman
Nikt nie daje gwarancji że życie będzie wesołe. Zazwyczaj jest do dopy. Natura ludzka jest taka że ciągle chcemy więcej i więcej. Czasem warto przystanąć i popatrzeć na to co już mamy i z tego czerpać troche radości.

Gość gość
gość dziś Nie chodzi tylko o odchudzanie...ale wyjście do ludzi,endorfiny,zdrowie i super samopoczucie uwierz zadziała na twoją samoocenę jak nic innego x Dziekuje, faktycznie racja. Wolniej mysle jakos ostatnio ;/

Gość gość
Gdzie są te endorfiny ja się pytam? Bo ja doświadczam jedynie w****ienia że mam ochotę pozabijac każdego albo siebie

Gość gość
Trzymam kciuki