Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZy zdrowe dzieci tez kreca sie w kolko? Czy mam juz sie martwic?!

Polecane posty

Gość gość

Dzis przezylam szok. Synek chodzi od niedawna, ma prawie 14 m-cy i z wyrazna przyjemnoscia zaczal sie krecic w kolko i przewracac. Tak kilka razy. Smial sie z tego, patrzyl na nas a jak zaczelam wolac meza zeby to nagral, to synek jakby celowo zaczal ponawiac obroty i upadki. Przestraszylam sie. Wiadomo o czym to moze swiadczyc. Nirmalnie mysle o neurologu.

Gość gość
Normalne. Gdyby kręcił się bardzo długo, nie reagował na wołanie to można się martwić, ale raczej nie. Mam autyste, znam ich naprawdę wielu i tylko jeden się kręcił.

Gość gość
Dopisze, że młody się podpisywał, dlatego upadł i się śmiał. Miał super zabawę.

Gość gość
Nie doszukuj się i ciesz się ze zdrowego dziecka bo jak będziesz się doszukiwać w każdym szczególe to zameczysz dziecko i siebie.

Gość gość
Moj ma 17 miesiecy i jakies 2 miesiace temu tez sie krecil. Nawet do glowy mi nie przyszlo, ze moze cos byc z nim nie tak. Smial sie przy tym wiec traktowalam to jako jego zabawe. Teraz juz sie nie kreci chyba mu sie znudzilo.

Gość gość
Jestem autorka, nie wiem sama...widac bylo ze podobaja mu sie te upadki... patrzyl wtedy na mnie, jakby chcial powiedziec - widzisz, jakie to super?! Jak widzial moje poruszenie, to normalnie robil szol na calego. Zachowywal sie troche jak pijany, chichotal tak glupkowato i robil to kila razy pod rzad. Wygooglowalam jeszcze padaczke:-( jestem zalamana

Gość gość
To chyba jakiś słaby żart...

Gość gość
Cieszył się, że wy jesteście zainteresowani jego zachowaniem. Przestańcie reagować, to i on przestanie wygłupiać się

Gość gość
21:31 nie to nie zart. Wbij sobie haslo w google. Raczej tam nikt nie pisze ze to norma. Przy tym wszystkim zaniepokoil mnie jego taki chichot, jakby byl pijany, czy niespelna rozumu. Jest dzieckuem raczej spokojnym a dzis to wygladalo jakby odkryl narkotyki (wiem glupio brzmi) czytam teraz o zaburzeniach SI. Ze moze porrzebuje mocnych wrazen, w sumie by sie zgadzalo, jest dzieckiem z CC

Gość gość
Opamiętaj sie, połóż dziecko spać weź kąpiel czy coś. Może sama się zbadaj na jakąś nerwice czy coś?

Gość gość
Polozylam dziecko i rece mi sie normalnie trzesa... maz odwrocil sie i wlaczyl World of Tanks, nawet mnie nie slucha...bede obserwowac Malego jutro i dam znac czy zachowanie sie powtarza...

Gość gość
5 latek, czy tam 3 latek to co innego, taki Maluch co chodzi od niedawna i juz takie zachowania?! Boje sie ze bedzie gorzej!!! Jak mial 9 m-cy uderzal glowka w szxzebelki, wtedy troche poczytalam ale odpuscilam, jak widac za szybko! Wszystko sie uklada w ligiczna calosc.

Gość gość
Brak słów... Walnij się w pusta głowę. Ludzie mają prawdziwe problemy, chore dzieci a ty szukasz tam gdzie ich nie ma.

Gość gość
Autorko, u mnie było podobnie. Zaczęło się od niewinnych zabaw, potem kręcenie, poszliśmy do lekarza i okazało się, że córeczka nie rozwija się prawidłowo i ma braki umysłowe.

Gość gość
Co to znaczy „braki umyslowe”?

Gość gość
Na co powinnam zwrocic uwage? Kiedy bedzie cos nozna stwierdzic u mojego synka?

Gość gość
Autorko nie idz do lekarza bo jeszcze u Ciebie wykryje braki umyslowe... Albo to jest prowo albo autorka ma faktycznie jakies problemy ze soba.

Gość gość
Ja za dzieciaka kręciłam się jak opętana. Mam psychozę maniokalno- depresyjną, miałam stany psychotyczne- urojenia. Zaczęło się w wieku około 13 lat.

Gość gość
Moj sie czasem kreci w kolko. W zyciu nie pomyslalam ze cos moze być nie tak. On sie kreci i upada i sie cieszy bo to cala zabawa. Ma 1.5 roku.

Gość gość
Autorko,idź się leczyć, poważnie. Ja się trzese jak czytam takie tematy.... mam nadzieję, że to prowo. Co ten Internet i panika robią z matkami....

Gość gość
Mój jak zaczął 15 msc tez zaczął i się śmiał .

Gość gość
Martwienie sie nic nie daje ,choroby zadnej nie wyleczy.Jrsli dziecko ma byc uposledzone w jakikolwiek sposób to bedzie bo bieganie po lekarzach i tak nie uzdrowi dziecka najwyzej postawia diagnoze.