Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta Rak

Polecane posty

Gość gość

Jakie są kobiety raki? I co sądzicie o związku ona rak, on skorpion?

Gość gość
Niet nienada .

Gość gość
Rak to chyba najgorszy znak zodiaku, osobowosc bardziej chwiejna niz ryby. Generalnie sa to osoby leniwe, pasywne w zyciu, chaotyczne i nieporzadne, malo zorganizowane, nadwrazliwe - nic nie mozna powiedziec bo odrazu jest foch. Zaklamane, zaborcze i egocentryczne na maksa. Jedyna zaleta to ze sa rodzinne.

Gość gość
Zakochałem się na zabój w kobiecie zodiakalnym raku

Gość gość
zgadzam się

Gość gość
Głupoty mówisz ,jestem bykiem kobietą, mąż rak, kochanek też. ryba wcześniej . uwielbiam te koleżanka ryba teściowa ryba.

Gość gość
Uwielbiam te znaki ,miało być.

Gość gość
Jednak musi coś w tym być Smakosz? ryby i raki dla mnie byczycy, intuicja, przecięż nie pytałam o znaki jak ich poznawałam.

Gość gość
to że raz czy dwa ci sie sprawdziło to nie oznacza nic, zwykły fart spisz sobie na kartce z 50 osób z najbliższego otoczenia, ludzi z rodziny i najbliższych znajomych i podopisuj ich znaki zodiaku a potem sprawdź czy to co piszą o znakach pokrywa się z rzeczywistością, 10% będzie się zgadzać ale to zwykły fart, zwykły rrachunek prawdopodobieństwa, w Lotka też może się udać trafić, ale jednak w większości nie trafia się nic

Gość gość
Ja już mam 50 lat, małżeństwo 30 lat z rakiem 25 lat teściową miałam rybę itd, dzieci dorosłe obserwuję. długoletni przyjaciel rak .

Gość gość
Ona jest inna niż inne kobiety, nie potrafię jej rozgryźć do końca, czuje ze to ta, jednak jak zdobyć ja? Jest nieśmiała, skryta ale jednak idzie się z nią dogadać.

Gość gość
Bo raki takie są gościu lubisz przewodzić przejąć inicjatywę to będzie dobrze, jaki ty znak bo ja pani byk.

Gość gość
ja jestem rak i jestem bardzo wstydliwy a według horoskopu moi rodzice nie pasują a zyja juz ze soba 40 lat szczescie miłosc zalezy od boga a nie od horoskopów kto grzeszy ten bedzie cierpiał

Gość gość
dziś Jestem skorpionem

Gość gość
No to skorpionie powinno wam pasować razem. W horoskopy to nie, ja też nie wierzę, ale znak zodiaku wraz z datą urodzin mówi o cechach charakteru. U mnie osobiście tak jest, pierwszy mężczyzna ryba trójka numerologiczna , drugi mężczyzna rak też trójka, trzeci rak ,już mąż też trójka. Natomiast ze skorpionem nigdy się nie dogadałam nawet mimo podobania się wzajemnego. Tak, że powodzenia ci życzę.

Gość gość
Skorpiony mężczyźni mają dużo uroku osobistego, tak jeszcze dodam.

Gość gość
Kobiety rak są zazwyczaj podziurawione psychicznie także powodzenia