Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uwierzycie na jakiego kretyna trafiłam.

Polecane posty

Gość gość

Nie zdał 2 razy jeszcze jak chodzil do szkoly, jest głupi , biedny i o ogólnie mówią o nim - nieudacznik, wygląd ma taki sobie, ja wrecz przeciwnie jestem piekna, seksowna i każdy tak mówi, oprocz tego jestem zyczliwa, pozytywna, niegłupia,za to wymagająca i tak patrze z usmiechem politowania jak ten frajer probowal mnie poderwac i myslal ze po jednej rozmowie bede jego, on jest tego pewny ja sie smieje, gdzie on ma rozum? odrobine rozsadku i pokory?

Gość gość
Tępa dzida

Gość gość
Autorko jesteś zwykłym pustakiem. Zostaniesz do końca życia sama bo nikt normalny z tobą nie wytrzyma.

Gość gość
a ja mam pindola 17 cm

Gość gość
Dlaczego?.ma już narzeczonego, jak na babochłopa to nieźle trafiła. Co do jej urody i seksapilu, to chyba tylko jego zdaniem je ma.

Gość gość
Fakt pusta jak dziurawe wiadro

Gość gość
Tak życzliwa w uj hahha, to oby następnym razem poderwał Cie jakis ***akka, wydymał i zostawił i, zebys założyła temat "wyroochal mnie i zostawił:(" hahaha:D

Gość gość
Skoro brzydka i chamska jest a złapała milionera, który twierdzi ze jest piękna i ma seksapil, to taka głupia nie jest.

Gość gość
Pusta? To chyba on jest pusty, ma siano we łbie i wszystko na minus a i tak startuje do kogos lepszego od siebie. Mnie by straszny wstyd ogarnął, jakbym miała pomyśleć o chłopaku który jest kilka lig wyżej ode mnie.A jakby chciał związku to od razu wiedziałabym, ze cos jest z nim nie tak, bo w szaleńczą miłość bym nie uwierzyła.

Gość gość
autorko rozumiem Cię ponieważ mnie też tacy podrywają . nie ten level kochani (faceci)

Gość gość
gość wczoraj Wyobraź sobie, że nigdy nie byłam materialem na noc. Nawet jak sama chciałam, to faceci mnie stopowali, bo chcieli związku ze mną. Nie jestem taka głupia, zeby wchodzić w związek czy nawet dać się komus za przeproszeniem w*****ać a potem sprawdzać, czy po takim menelu nie mam HIVA... To byłby totalny brak szacunku do siebie. Oczywiscie traktuje normalnie ludzi którzy sa biedniejsi, głupsi czy brzydsi. Ale jesli chodzi o blizsze kontakty to tak jak mowie.

Gość gość
Jak zlapiesz HIV to juz po ptokach. Nos prezerwatywy w torebce jak jestes taka szybka i bezkrytyczna.

Gość gość
Lepiej byc samemu niz z jakas kretynka :D

Gość gość
hahahah odezwali sie frajerzy o ktorych mowi autorka,nic nie reprezentujacy soba w dodatku bez zadnej pokory

Gość To ja  autorka  tematu
Mnie faceci to pżewarznie potżebni są do jednego aby opłacili rachónki i dali kase na kosmetyczke potem niech sobie robiom co chcom chcom a jak nie chce płacić to szukam następnego łatwo znaleźć moją urodom bo nikt się mi opże.

Gość gość
gość dziś następna pusta do kolekcji.

Gość gość
gość dziś nastepny pusty kretyn do kolekcji.

Gość gość ale fajnie
Probujesz wydziwiac z bledami i nas (:) ) obrazac:). Madre dziewczyny nie biora na kosmetyczke:). Faceci zawsze musieli placic za mnie za duzo wiecej. W koncu wyszlam za jednego z nich. Kosmetyczka- to groszaki:). Sliczny dom ze sprzataczka. Wakacje na karaibach:). Otworzone konto na zakupy:). Wiem ze robie sie starsza, wiec chyba strzele sobie dziecko:)

Gość gość
golym okiem widac ze to podszyw