Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakis mezczyzna?

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie, a raczej pytania :)

Gość gość
wal smialo.

Gość gość
Mam nadzieje na powalającą szczerość Napiszę w kolejności od najwazniejszego do najmniej ważnego , odpowiedz na ile chcesz i mozesz :) dziekuje x Pytanie 1 Chlopak nie chce seksu ze mna, a jesli juz to czuje ze mi ulega bo ja chce , takiego czegos ja nie chce ale nie wiem co jest powodem. Mowi ze go pociagam,ale czuje ze woli ze mna pogadac ,spedzic czas zamiast pojsc do lozka.Twierdzi ze chce zwiazku. Czy zwiazek moze miec jakies powiazanie z tym ze facet nie chce seksu od dziewczyny?Od czego to zalezy? Czy to wynika z faktu ze do zwiazku wybieracie dziewczyny ktore was nie pociagaja fizycznie, czy dlaczego tak jest bo ja nie rozumiem.Zdarzali sie tacy ktorzy chcieli ode mnie tylko seksu wiec chyba nie jestem straszna..Mam dosc duzy biust, wciecie w talii, zgrabna pupe i zadbane ciało. Juz po raz kolejny sie spotykam z taka sytuacją. Pytanie 2 :) Do tej pory robilam intuicyjnie, a teraz wolalabym wiedziec od zrodla co lubicie albo co chcielibyscie aby dziewczyna robila gdy ja przytulacie, powiedzmy lezycie/siedzicie i chlopak smyra po wlosach, twarzy, wiadomo, jak wyglada taki idealny scenariusz wg Ciebie, co dziewczyna powinna robic w tym momencie i pozniej? :D Pytanie 3

Gość gość
pytanie nr 3 dotyczy kolegi, co do ktorego nie jestem niczego pewna Mówi wprost ze ma na mnie ochote, czasem w zarcie czasem normalnie, robi podteksty, a jak ja przejme pałeczke - smieje sie ze zboczona jestem ... droczy sie ze mna, zartuje , zachwyca sie głupotami, ze a to słodko cos zrobiłam, mine czy cos, a to fajnie załozyłam sobie apaszke albo ulozyłam poduszke do snu (naprawde),jest bardzo zazdrosny o kolegów, ciagle szuka kontaktu,pisze, chce wychodzic, ma pretensje ze z kims innym spedzam wiecej czasu, mowi ze nic nie czuje wiec nie bede z siebie robic idiotki i dopytywac ale wg mnie tak sie nie zachowuje zwykly kolega, mowi o jakiejs dziewczynie ze sie z nia spotyka, opowiadal troche o niej,pokazywal mi ją... a raz mowil ze chce ze mna byc, potraktowalam to jako zart, a on na to ze mowi powaznie, wtedy go wysmialam to byla moja zemsta za to ze on wysmiewa moje podteksty... jak dzieci sie zachowujemy :/

Gość gość
Chcialabym wiedziec co sadzisz o jego zachowaniu... o co moze mu chodzic.Oczywiscie tez jest kontakt fizyczny miedzy nami.Przytula sie do mnie, lapie za kolanko, reke

Gość gość
i mezczyzna uciekl :(

Gość gość
Bo napisałaś referat zamiast zadać konkretne pytanie do mężczyzny. Po jednym zdaniu przestał już czytać.

Gość gość
szkoda, no krocej sie nie dalo ale napisalam ze moze odpowiedziec chocby na 1 pytanie jesli nie chce na wiecej :)

Gość gość
Autorko ile ty masz lat Piszesz jakbys miala 15