Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KasiulaLa

WpadłamPL

Polecane posty

Rodzice mnie zabiją jak się dowiedzą, że jestem w ciąży. Niedowierzanie. Czy to może być prawda? Nie chce o tym myśleć, ale i nie mogę przestać o Tym myśleć. Chciałabym się obudzić, dowiedzieć, że to tylko sen. Chce mi się krzyczeć, ale nie mogę. Nikt nie może się dowiedzieć , a przecież niedługo wszyscy będą o tym mówić. Przecież nie mogę ukrywać tego w nieskończoność. Co ja wtedy zrobię?! Zapadnę się pod ziemię! Jak mam to wytrzymać? Nikt mnie nie rozumie…. Co ze mną będzie?!! Co o mnie pomyślą najbliżsi? Kiedyś w przyszłości chciałabym mieć dzieci, ale NIE teraz. Sama jeszcze sobie nie radzę. Niech to się skończ, nie mogę wytrzymać z własnymi myślami. Chce wrócić do normalności… W moim brzuchu jest maleńka istota. Nie mogę w to uwierzyć. Czy to co przeczytałaś u góry przypomina Ci Twoją obecną sytuację? Jesteś w nieplanowanej ciąży ? Nasza fundacja Serce w Sercu, chce pomóc Tobie i Twojemu dziecku.Pomożemy teraz i po porodzie. Zapraszam Cię do kontaktu. Nie jesteś z tym sama… kontakt@sercewsercu.pl

Gość gość
Rozumiem, że szybko i dyskretnie zapewniacie tabletki poronne?

Gość gość
Byłam w takiej sytuacji, znam te myśli... dziś moja kochana córeczka ma 12 lat :) wszystko się ułożyło !

Gość gość
21.28 hehehe Ja tez wpadlam, ale nie w PL i zgodnie z prawem obowiazujacym w moim miejscu zamieszkania rozwiazalam swoj problem. Z drugiej strony dobrze, ze ktos chce pomoc kobietom w niechcianej ciazy, zamiast straszyc komplikacjami, trauma i ekskomunika.

Gość gość
gość dziś Rozumiem, że szybko i dyskretnie zapewniacie tabletki poronne? x Jeśli to nie ironia, to nie, nie rozumiesz. xx gość dziś 21.28 hehehe Ja tez wpadlam, ale nie w PL i zgodnie z prawem obowiazujacym w moim miejscu zamieszkania rozwiazalam swoj problem. Z drugiej strony dobrze, ze ktos chce pomoc kobietom w niechcianej ciazy, zamiast straszyc komplikacjami, trauma i ekskomunika. x Kolejna idiotka, która nie czyta ze zrozumieniem. Jak któraś chce usunąć, to i tak usunie. Ta fundacja pomaga podczas ciąży i po porodzie. Nie pomaga w aborcji.

Gość gość
gość dziś Widzisz, jakoś różnie rozumiemy chyba "wrócić do normalności" czy " NIE teraz". Pomoc "teraz" w przypadku niechcianej ciąży jest jednoznaczna.