Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość 17 latki

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam problem. Otóż, mam 17 lat. Pamiętam, że tylko raz byłam na poważnie zakochana, a raczej kochałam pewnego chłopaka, trwało to 3 lata, nie znaliśmy się. Jestem teraz w szkole średniej, widzę pary, dwójki osób przytulających się na szkolnych korytarzach i zastanawiam się, dlaczego mi nigdy nie udało się zbudować ,,związku", w końcu mam już 17 lat, jest to odpowiedni wiek. Dbam o swój wygląd, o swoją higienę, ubieram się zwyczajnie, skromnie, często noszę koszule i delikatnie się maluję. Zwykle zwracają uwagę na mnie mężczyźni w dojrzałym wieku 30-40 lat. Do tej pory może z dwóch chłopaków z mojej szkoły zawiesiło na mnie wzrok, dziwię się, bo jeden z nich jest faktycznie bardzo atrakcyjny. Czuję, że nie znajdę swojej drugiej połówki. Brakuje mi tego, rozmów, przytulenia, pocieszenia, pośmiania się razem, spacerów... w czym może być problem? Pozdrawiam

Gość gośćff
fajne prowo :D

Gość kto dobrze się zna
Jeszcze masz czas na przytulanie bo przytulanie się kończy bzykaniem a potem nieplanowaną ciążą.

Gość gość
O co chodzi z tym prowo?

Gość gośćff
o to chodzi z tym prowo że to prowo czyli nieprawda

Gość gość
17 latko jeszcze masz czas na te sprawy. Chyba nie chcesz zajść teraz w nieplanowaną ciążę?