Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie do niczego

Nie umiecie piec i gotować i wy chcecie faceta?

Polecane posty

Gość gośćNów_____
miałam beznadziejnego ojca i lubiłam mu coś ugotować chociaż on na to nie zasługiwał. Ty chociaż jesteś mądra.

Gość gość
jprdl, uprzedzone mizoandryczki, to sa zaburzenia, to sie leczy.

Gość gość
Zaraz mizoandryczki. Chamom smierdzacym ktorzy nie szanuja i nie ma w nich odrobiny milosci ani ciepla sie nie gotuje i tyle.

Gość gość
Bo uczucia sie ujawniaja w daniach i wypiekach :) robic dwudaniowy obiad gdy ma sie ochote strzelic kupe na talerz dla kogos, kto nie wzbudza cieplych uczuc? Etam

Gość gość
- "Chamom smierdzacym ktorzy nie szanuja" - no skoro tak wyrazasz "szacunek" do bliznich, to sie nie masz prawa spodziewac czegos innego jesli chodzi o "szacunek" do siebie. - "kto nie wzbudza cieplych uczuc" - nie martw sie, na pewno sama taka postawa cieplych uczuc nie wzbudzisz w nikim procz reszty mizoandryczek. to sie nazywa symetria po prostu.

Gość gość
16:46 ja tak samo. Czuję niechec do ojca. Faceci sa beznadziejnj. Nje nadaja sie niczego a wymagania maja z kosmosu

Gość gość
gośćNów_____ dziś miałam beznadziejnego ojca i lubiłam mu coś ugotować chociaż on na to nie zasługiwał. Ty chociaż jesteś mądra. > teraz widać skąd ta niechęć do facetów u ciebie, presrane dzieciństwo

Gość gość
17:27 no a czy mi tu zalezy, zeby wzbudzac cieple uczucia i szacunek? ja wole samotnosc.

Gość gość
czyli ocenianie wszystkich na podstawie pojedynczych jednostek jest okej. dobrze miec na to empiryczne dowody.

Gość gość
A moj tata jest super. Maz tez. Kilku moich przyjaciol to faceci. I tak nie gotuje.

Gość gość
gość dziś czyli ocenianie wszystkich na podstawie pojedynczych jednostek jest okej. dobrze miec na to empiryczne dowody. Zgłoś To są tz. uszkodzone psychicznie z dzieciństwa, do niczego się raczej nie nadają, zdechną same bo strach nimi rządzi

Gość bez tego klapa będzie
gość dziś 17:27 no a czy mi tu zalezy, zeby wzbudzac cieple uczucia i szacunek? ja wole samotnosc. Zgłoś jesteś uszkodzona i potrzebujesz pomocy psychologa, może psychiatry

Gość gość
17:59 gadajcie sobie co chcecie. Mam terapeute jak co, ale dziekuje za troske anonima z kafeterii, czy tez to troska o przyrost naturalny kraju, ciezko stwierdzic. Haha. No nikt mnie nie zaleje, przykro mi.

Gość gość
mnie tez w sumie troche przykro. bo kto NORMALNY chcialby sie uzerac z psychicznie skrzywiona jednostka? w dluzej perspektywie taki ktos sam zacznie odbiegac od normy, pozostaja dlugo pod wplywem osoby zaburzonej w relacji innej niz czysto profesjonalna.

Gość gość
18:06 faktycznie nikt normalny nie chce sie ze mna uzerac tylko typ przesladowcow haha, chyba ich bawi lamanie oporu.

Gość gość
no bywa, ciagnie swoj do swego...

Gość gość
ale wiem, ze dla kazdego i tak bede sciera od podlogi wiec sie nie angazuje w nic.

Gość gośćNów____
moim problemem była psychopatyczna "matka", ojciec był mniejszym. To nie ma nic do tego. Nie sil się na oceny, jak nie masz o niczym pojęcia. Ja nie mam żadnych problemów ze sobą, po prostu nie spotkałam nikogo odpowiedniego dla mnie. I widzę że już nie spotkam dlatego mi nawet na tym nie zależy.

gośćNów____ Oczywiście masz prawo wyboru własnej ścieżki życia i nic nikomu do tego. Sam podobną ścieżke wybrałem chociaż nigdy nic nie wiadomo. Możesz spotkać kogoś kto bedzie gotował dla ciebie i sprawa sama się rozwiąże.

Gość gość
czy to pani magister dziś gość wczoraj Umiem piec, gotowac, szyc, zrobic drobny remont, naprawic drobna elektronike, mam dobre serce, i jestem inteligentna, a i tak to nie pomaga usmiech.gif > to co z tobą jest nie tak???? pewnie ofiara losu czekająca na księcia, albo wyżej srasz niż doope masz i odpychasz x No, jestem taka troszke ofiara, tzn. niepewna wlasnej wartosci, ufna, przez co rozne osoby robia mnie w tzw. konia. A do do ksieciow, wystarczalo mi, zeby facet mial dobre serce, mogl byc brzydki, biedny, czy starszy. I tacy brzydsi, biedniejsi, starsi mnie olewali, uznajac, ze mogli trafic lepiej. Moze powinnam czekac na ksiecia?

Gość gość
nie chcemy faceta,

Gość gość
wypowiadaj sie za siebie, uprzedzona dziecinko.

Gość gość
jajco, mowi sie: "co prosze?".

Gość gość
co ? , co ? , co ?. Iku iku iku iku iku iku iku iku iku iku iku iku iku iku iku iku iku iku iku 3 zlote

Gość bezużyteczne panny
baba która nie potrafi gotować i piec ciast to odpad społeczny, nic dobrego taką nie czeka, kota kupić zostało

Gość gość
22:49 A to już nie tobie oceniać, przegrywie.

Gość gość
Nie umiesz utrzymać całej rodziny ? Jesteś męskim nieudacznikiem

Gość gość
To skoro ja mam prac gotować sprzątać , to niech facet zarabia na dom i 3 dzieci , no chyba że jest typowa męska roszczeniowa gnida