Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

In vitro u radykalnej katoliczki

Polecane posty

Gość gość

Moja kuzynka jest w ciąży z in vitro. To typowy moher, zapatrzona w księży, za jakiekolwiek słowo krytyki na kościół oczy by wydrapała! Oczywiście w swojej kościelnej "wspólnocie" nie pochwaliła się jaką metodą zaszła w ciążę. A podobno kościół nie chrzci dzieci z in vitro bo to "dzieci szatana". Rzygać się chce na tę hipokryzję!

Gość gość
Ostatnia rzecz, o jakiej bym pomyślała, to spowiadac się z tego, jak zostało poczęte moje dziecko

Gość gość
Czyli chcesz zatajać przy spowiedzi ze popełniłaś ciężki grzech??? Tak wygląda wasz polski jedynie słuszny katolicyzm???

Gość gość
11:57 tak dokładnie wyglada ich katolicyzm. Dlatego dla mnie to czysta hipokryzja i przestałam chodzić do kościoła katolickiego.

Gość gość
Ta moja kuzynka wszystkim wytyka że nie chodzą do kościoła, że się nie modlą, że oczerniaja księży. Ale to ze zataja przed nimi swoje in vitro to oczywiście w porządku, to przecież nic takiego!

Gość gość
To jeśli następnym razem kuzynka coś ci wytknie to wytknie jej in vitro proste? Proste!

Gość gość
Już jej wytknęłam! To usłyszałam ze "in vitro nie ma nic wspólnego z wiarą i kościołem"!!! No i kłóć się z taką!

Gość gość
Napisz donos do jej wspólnoty i proboszcza. Zobaczymy czy jej ochrzczą tego małego szatana!

Gość gość
12:29 to zapytaj dlaczego kościół się o to pluje.

Gość gość
Gdzie jest napisane, ze in vitro to grzech ciężki? Proszę o to przykazanie

Gość gość
Samo invitro nie, ale co się dzieje z pozostałymi zarodkami? Będą przechowywane na zawsze? Bo jeśli są unicestwiane to to jest ten grzech - nie zabijaj.

Gość gość
Masz pojęcie ile zarodków sie uzyskuje? Przy dużym szczęściu ze 3, przy czym rodzice wracają po swoje dzieci