Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Raczej nie było kolorowo za dzieciaka z moja prezencja,

Polecane posty

Gość gość

ale teraz wygladam, jakbym dopiero co sie obudzil po tym jak cztery lata temu wprowadzono mnie w stan spiaczki. Gdzie ja mialem mozg, jak przekroczylem magiczna bariere 110kg? teraz jest ponad 140. W latach mlodosci zarlo sie na umur, zeby miec wiecej sily na silowni, a raczej na gej party. Ale po chuj zarlem teraz? Zeby sie lepiej czuc? Jak mozna sie dobrze czuc jak jest sie zapchanym cukrem sloniatkiem... Jeszcze ten brak owlosienia na klatce, koper na brzydkim ryju i drugi podbrodek. Weszla ta eutanazja u nas, czy jeszcze xD?

Gość gość
Teraz jakbym schudl do stowy, to bym musial przyj***c z 10kg miesni i wykroic pol metra sloniny u chirurga, zeby to jakos wygladalo.

Gość gość
Hitler sie w grobie pewnie przekreca... Jakby mnie w Auszwic zobaczyli, to bym odrazu poszedl w gaz. Ani do roboty, ani na kuchnie, bo bym wszystko zezarl.

Gość gość
Zeby to bylo napuchniete tylko... Kurvva tu wszystko wisi nawet na plecach. Nawet juz zyl na dloniach nie mam.

Gość gość
Gdzie nie dotkniesz, wszędzie dupa . Było tyle nie żreć. Teraz nie ma co sie uzalac, tylko podnieść swoje ciężkie 4 litery i do roboty.