Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iWat

Gdzie spotkać małą dziewczynkę bez rodziców?

Polecane posty

Gość iWat

jak wygląda plan dnia małej dziewczynki? gdzie przebywa o każdej godzinie, najlepiej bez rodziców? w jakich miejscach i godzinach można spotkać małe dziewczynki? myślałem o szkole. kiedy dziewczynki kończą lekcje? to bym w tych godzinach siedział na ławce przed szkołą albo w pobliżu szkoły i je oglądał. ale oglądanie nie wystarczy. jak zagadać? nie złapię jej za rękę i nie zatrzymam jak idzie z koleżankami i nie powiem "cześć jestem wojtek też mam 12 lat" bo pomyśli że jestem jakimś pedofilem czy coś. więc jak zagadać? trzeba mieć jakiś pretekst i sytuację że coś wspólnie się robi. a jak wraca ze szkoły to niezbyt jest. a poza szkołą? myślałem o basenie. tam są półnagie dziewczynki i pokazują swoje ponętne ciała i kuszą by je skonsumować. ale w jakich dniach i godzinach na basenach dziewczynki będą bez rodziców? szkoda że zmarnowałem wakacje, podczas wakacji dziewczynki były całe dnie same na basenie a rodzice z**********i w pracy. mógłbym je na basenie ****ać całe dnie i zapładniać. tak bym je ****ał że cipki by ich bolały przez wiele dni po stosunku. dajcie protipy co do szkół i basenów. i dajcie więcej miejscówek. kiedy je atakować, jak. mam ochotę wejść w małą dziewczynkę i napełnić ją miłością. i miłosnym płynem. Patryk

Gość gość
Mamadziewczynka bez rodzicow na basenie to chyba taka minimum 14letnia he he :)

Gość gość
Wszystkie Patryki to zbokole :-D

Gość gość
dajcie pomysły bo penis mnie swędzi!

Gość gość
Czubek pie..ony!!!!!!!!!!

Gość gość
Zgloszone. Na policje rowniez :-) milej zabawy przy wypinaniu dupska

Gość MarcinŁabanowski
możesz zostać nauczycielem albo ginekologiem dziecięcym wtedy będziesz miał dziewczynek pod dostatkiem

Gość gość
Zgłosiłam na policję, sprawdzają adres IP do analizy.

Gość gabi_wibowit
małe dziewczynki lubią seks, czasem nawet ostry

Gość iWat
a zgłaszajcie sobie. ja się nie boję policji, nikogo się nie boję, nawet boga się nie boję. mój ojciec jest znanym lekarzem w Lublinie i zna komendanta i włos mi z głowy nie spadnie, zobaczycie są równi i równiejsi :) Patryk

Gość gość
A ja bym z Tb pogadal w po swojemu pajacu. Wtedy nawet na tych psach na rozpoznaniu by cie nie poznali.

Gość gość
ludzie wpiszcie sobie w wyszukiwarkę autora tematu "iWat Patryk" ja znalazłem kilka linków https://8ch.net/vichanbezcuckolda/res/79.html http://206.223.147.217/vichan/res/13307.html https://pastebin.com/RDHK9wFs to może być on. musimy go znaleźć i zrobić porządek z jego o***tem tak by już nigdy przez myśl nie przeszło mu skrzywdzić dziewczynkę

Gość gość
Szok. Normalny wydawałoby się facet...Autorze idź na terapię. Potrzebujesz pomocy bo kogoś serio skrzywdzisz..

Gość gość
smieciary z kafe mysla ze policja cos pomoze buahaahah c*)uj wam ku*rwy w mordy buahaa mozecie mi wylizac du*pe buahahaha

Gość gość
gość dziś A ja bym z Tb pogadal w po swojemu pajacu. Wtedy nawet na tych psach na rozpoznaniu by cie nie poznali. x smiec internetowy kozak przy klawiaturze, w realu pierwszy na psy dzwoni buahaha

Gość gość
zostań opiekunką do dzieci, albo możesz korepetycje z matematyki dawać, a pod stołem trzepać kapucyna :D

Gość gość
Niech ktos to zglosi, ja nie mieszkam w Polsce. Jeden kafeterianin juz beknal za takie wpisy dlaczego jemu ma to ujsc plazem.

Gość gość
nikt za to nie beknal xD przemek dalej sobie pisze na kafeterii i was stroIIowal ze mial jakies problemy xD

Gość gość
Nic nie zgłaszać bo ładnie i ciekawie pisze. Swój człowiek. Widać, że zna się na rzeczy!

Gość gość
Niech zgłosi jak największa ilość osób, również zgłaszam sprawę.

Gość gość
Nigdzie tego nie zgłosicie haha, jak zwykle groźby bez pokrycia poirytowanych madek na wychowawczym :D

Gość iWat
Nie doczekałem sie odpowiedzi. Patryk

Gość gość
Przemek, nie udawaj Patryka. 0/10

Gość gość
@up matka wie że ćpiesz?

Gość iWat
policja mi nic nie zrobi ja jestem ponad prawem mam ojca lekarza dajcie pomysł skąd wytrzasnąć małą dziewczynką, a ja będę wiedział co z nią zrobić

Gość gość
On nie ma żadnego ojca lekarza specjalnie tak pisze żeby was zniechęcić do zgłaszania żebyście pomyśleli ze i tak mu nic nie zrobią.

Gość gość
Przemek, wyluzuj.

Gość gość
w******yłbym bachora

Gość gość
Jesteś nienormalny. Idź się lecz!