Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iWat

Gdzie spotkać małą dziewczynkę bez rodziców?

Polecane posty

Gość iWat

jak wygląda plan dnia małej dziewczynki? gdzie przebywa o każdej godzinie, najlepiej bez rodziców? w jakich miejscach i godzinach można spotkać małe dziewczynki? myślałem o szkole. kiedy dziewczynki kończą lekcje? to bym w tych godzinach siedział na ławce przed szkołą albo w pobliżu szkoły i je oglądał. ale oglądanie nie wystarczy. jak zagadać? nie złapię jej za rękę i nie zatrzymam jak idzie z koleżankami i nie powiem "cześć jestem wojtek też mam 12 lat" bo pomyśli że jestem jakimś pedofilem czy coś. więc jak zagadać? trzeba mieć jakiś pretekst i sytuację że coś wspólnie się robi. a jak wraca ze szkoły to niezbyt jest. a poza szkołą? myślałem o basenie. tam są półnagie dziewczynki i pokazują swoje ponętne ciała i kuszą by je skonsumować. ale w jakich dniach i godzinach na basenach dziewczynki będą bez rodziców? szkoda że zmarnowałem wakacje, podczas wakacji dziewczynki były całe dnie same na basenie a rodzice z**********i w pracy. mógłbym je na basenie ****ać całe dnie i zapładniać. tak bym je ****ał że cipki by ich bolały przez wiele dni po stosunku. dajcie protipy co do szkół i basenów. i dajcie więcej miejscówek. kiedy je atakować, jak. mam ochotę wejść w małą dziewczynkę i napełnić ją miłością. i miłosnym płynem. Patryk

Gość gość
Rozumiem, że bardziej od dziewczynki pragniesz wizyty smutnych panów tuż po godzinie 6:00?...

Gość gość
dajcie pomysły bo penis mnie swędzi!

Gość czaks
możesz zostać nauczycielem albo ginekologiem dziecięcym wtedy będziesz miał dziewczynek pod dostatkiem

Gość wibowit_kalita
małe dziewczynki lubią seks, czasem nawet ostry

Gość gość
seks z dziećmi? chore? ale takie jest prawo, kto lubi ten musi

Gość gość
I się trolu będziesz tłumaczył , oprogramowanie masz legalnie bo to też ci sprawdzą.

Gość gość
To na pewno prowokacja ale ktoś kto robi takie prowokacje ma takie zapędy i powinien najpóźniej o 6 rano siedzieć w celi z dwoma gejami

Gość iWat
z gejami to sobie wypraszam, ale chciałbym być zamknięty w celi z dwoma małymi dziewczynkami. po tym spotkaniu z ich błony dziewiczej wiele by nie zostało ;)

Gość gość
Do godz 7 rano zrobią ci z d**y jesień średniowiecza a ty sobie możesz zapraszać

Gość gość
zapytaj pod numerem 997

Gość gs
spotkać w drodze do szkoły a później do lasu

Gość gość
spotkać w drodze do szkoły a później do lasu

Gość gość
jebać dzieci jebać dzieci, czas leci