Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homeopata

nymphette zniszczyla mi zycie widzialem moje zdjecie wywieszone w centrum pozna

Polecane posty

Gość homeopata

NIA. Myslalem,ze to byly zarty trolli o tej akcji, ale widac jakies zjeby z czanow zaczely dzialac, by mnie zniszczyc. Widzialem taki plakat jakis, na nim moja twarz i opis cos tam o divkach i hivie, ze niby jestem g****icielem i morderca o ksywie byczy mostowiak. Zerwalem to i ucieklem do bmw. Smerfetko ty k***o zniszczylas mi zycie, wiele osob juz nawet z rzodziny wie o wszystkim. Zniszcze cie Nymphette ty s****wie. chce juz zdechnac

Gość gość
smerfetko??????????

Gość homeopata
Jesli maczales w tym palce, to wiedz ze cie znajde k***wku maly. Nawet nie wiesz, jaki jestemteraz wyrobiony na silowni, w hakerstwie i potrafie znalezc i wyeliminowac. 3 miesiace temu pobilem okulicza

Gość gość
o wszystkim czyli o czym?????????????

Gość gość
ale debilne provo

Gość gość
jak ona ma na imię?

Gość gość
Ona jest królikiem

Gość homeopata
macie p********e. Dowiem sie dokladnie wszystkiego. Myslalem, ze po zdechnieciu tej strony zaczne zycie od nowa, ale mialem przypaly przez anonkow i ok***icza, on naslal namnie jakis typow kilka miesiecy temu, chcial sie zemscic, juz wiele osob wie co robilem p********o w realu i na necie. Teraz te plakaty, zemszcze sie. Mam o was duzo danych i odwiedze chyba wszystkich, mam dalej plik i folder na kazdego. Zdjecia privy, linki, rozmowy, dane, wiele tego jest. Myszek tez tak robil. Pamietacie sciane slawy ze zdjeciami kowbojek, to ja do tego walilem konia k***y

Gość gość
byczy kwiczy xDDDD

Gość gość
kto to jest myszek?

Gość gość
podszyw, sciana to byla moja beka zmontowana w photoshopie xD duzo osob lyknelo baita xD stare dobre czasy kowbo xD

Gość homeopata
jamowie o tej prawdziwej bezbeku jeden, ktora dalej mam w pokoju nie tamtym fejku, rzecznik to tyk****. twojego kuzynka pierwszego docisne

Gość gość
nigdy nie bylo prawdziwej sciany xD prawdziwy byczy by sie bal cos takiego odj***c xD

Gość Finlandia_w_Szklance
Myslałam że tylko Żmij jest zdolny do takich rzeczy na tym forum ale widzę źle więcej tu psychopatów

Gość homeopata
byla prawdziwa, ale tylko jedna osoba ja widziala akurat i tam sa zdjecia z privow, ktore zdobylem manipulajac psitkami

Gość gość
prawdziwy byczy zabil kasprzyckiego i dostal ćwiare

Gość gość
Jestem z Poznania i jakoś nigdzie nie spotkałam takich plakatów, dziwne. Muszę się chyba bardziej rozglądać

Gość gość
21:06 a zdjęcie wysyłała kobiecie czy mezczyznie?

Gość gość
homosuperior, przecież jeszcze wczoraj wzdychał do nimfety, a dziś ją wyzywa :D wy też macie z garem :D

Gość gość
"byczy mostowiak" ? ale żenująca ksywa :DDDDDDDDD mogli już coś lepszego wymyśleć :D

Gość gość
Rzeczywiście widziałem dziś jakieś dziwne plakaty z takim łysym grubasem. Coś tam pisało, ale nie widziałem dokładnie. W Poznaniu krąży plotka, że jakiś typ właśnie zaraża hiv prostytutki i wszystko się zgadza.