Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciagle mnie ktos "straszy "

Polecane posty

Gość gość

wczoraj znowu slyszalam te oklepane teksty , to straszenie , zobaczysz jak bla bla bla jak bylam mlod to mnie straszyly w pracy starsze kolezanki , ty tak sie nie ciesz , zobaczysz urodzisz dzieci to figura i waga pojdzie w niepamiec (oczywiscie grubsze , bezksztaltne kolezanki) tak mnie straszyly ze nawet nie zauwazyly ze 6 lat minelo , ja zblizalam sie do trzydziestki i 2 dzieci zdazylam urodzic , jak w nowej pracy uslyszalam tekst , zobaczysz, pogadamy jak dzieci urodzisz to w koncu wypalilam MAM DWOJKE ! aaaaa to zaczelo sie gadanie , zobaczysz jak 40 przekroczysz , hmmmm mam dzisiaj 43 lata a figure super , sama sobie jako 40latka podobam sie bardzo , chodze regularnie na silownie , na basen , cialo mam zwarte , tylek twardy , brzuch plaski jak deska , pozatym podoba mi sie moja twarz bardzo , juz nie dziecinna , bo dlugo wygladalam dziewczeco , tylko w koncu widac oznaki doroslosci hehe teraz slucham tekstow , jak bedzies miala menopauze to zobaczysz heheheheheheh czekam na ta menopauze , moze w koncu cos zobacze pozniej czytam tematy o jedzeniu i obiadach , co je przecietna polka , nie je mysich c**ek z truflami , ona uwielbia klasyke , pierogi , kluski , kopytka , smazone schabowe i ziemniory, zmazone mielone i ziemniory , smazone ziemniory czyli placki ziemniaczane itd itp to moze te kilogramy i brak figury to nie wina ciaz, 40 i menopauzy he?

Gość gość
to niech se strasza jak nic innego nie umieja robic

Gość gość
Jakos musza swoje niedbalstwo tlumaczyc, olej gadanie

Gość gość
haha, się usmialam Nie przejmuj się gadaniem, niektórzy zyją straszniem innych

Gość gość
haha, się usmialam Nie przejmuj się gadaniem, niektórzy zyją straszniem innych

Gość gość
Ja zre to wszystko co napisałaś i nie wyglądam jak maciora.

Gość gość
Mi sie autorko czasem obijały takie teksty ale w sumie rzadko. Ot ludzie żalą sie na życie. Ktoś mi gada o menopauzie to ja już wiem, że pewnie faktycznie będzie przesrane i już sie przygotowuję. Jednak mam swoje bolączki, że sie mnie czepiają o może nawet zbyt dużą szczupłość (chociaż ja sie z tym czuję super, anoreksji nie mam, nigdy sie nie odchudzałam) a jak na złość spotykam 95% babek takich w tzw. "normie społecznej" czyli niezbyt wysokich i przysadzistych. Nie wiem dlaczego natura tak to urządziła, że baby mają taką budowę ciała często oderwaną od pługa i przez to ja często czuję się osamotniona ze swoim wyglądem i cieszę się przez to słabszą sympatią otoczenia. Ciężko mi spotkać kogoś podobnego do siebie szczupłością no chyba że 20 lat młodsze ode siebie dziewczyny, ale z nimi z kolei nie mam o czym gadać, bo są na innym etapie życiowym. Nigdy się nie odzywam na temat swojego wyglądu, siedzę cicho, nie wywyższam się, nie stroję nie wiadomo jak, ale i tak bywa, że słyszę złośliwe teksty o sobie np. że "jak ktoś chce być modelką to w prawdziwej robocie sie nie odnajdzie". Nie wiem skąd w ludziach takie złośliwości skoro chcę pracować, staram się być pomocna, a na modeling nigdy nie aspirowałam nawet mając lat 20, bo uważam, że to jest branża dla ludzi ktorzy lubią stać przed kamerami o obiektywami i aktorzyć, a ja mam inny zupełnie charakter, bardzo spokojny. Jeszcze rozumiałabym takie teksty w wieku 18 lat ale dobijając 40-stki nadal mi sie to zdarza nie wiem czemu. Twarzy nie mam nastoletniej, nie będę ściemniać, ale jest nieźle. Autorko a jak biegasz na tą siłownie to nie boisz się, że mięśnie będą za bardzo przerysowane ? bo ja często widzę w tych fit babkach że u nich co prawda absolutnie nie jest to kulturystyka bo to już skrajność, ale mimo, że one są dumne z tego że ćwiczą i że wyglądają niby zdrowo to jednak widzę, że mięśnie np. brzucha czy nóg są przerysowane troche za bardzo i to dla mnie już nie jest subtelność

Gość gość
Bo baby takie już są. Trzeba to olewac i tyle. Zobacz jacy ludzie krytykują osoby chude czy szczupłe. Najczęściej są to bezksztaltne kobiety albo z nadwagą. Wydaje im się że jak komuś wmówia anoreksję albo dietę to się lepiej poczują. Poza tym to typowe dla ludzi w Polsce że na każdą pozytywną gadke zaraz ci wysuna 100 ale albo negatywów żeby Ci humor z***bac i sobie go poprawić jednocześnie.

Gość gość
Hehe, autorko, przyszlas sie pochwaioc jaka to zajebista nie jestes, co ? ;) Jesli ma ci to w zyciu pomoc to ja tez do tego pochwalnego choru dolacze : Jestes zajebista!! Tak trzymaj !! Nie dawaj sie zawistnym babsztylom, ty jestes the best !! :D

Gość gość
Zjedz paczka albo snikersa bo gwiazdorzysz ty na górze.

Gość gość
Ale to jakieś dziwne środowisko, może wszystkie tak rozmawiacie ze sobą zaczepnie, nieżyczliwie a problemy i argumenty to już wtórna sprawa... Sama jestem po 40-tce, mam dzieci, ważę 48 kg przy 161 wzrostu, i nigdy nie spotkałam się z takimi tekstami.

Gość gość
Typowe gadki bab, które nie sa ani ładne ani nieprzeciętnie inteligente, które przegrały swoje zycie, musza na kogos (najczesciej na młode, ładne i usmiechniete), swoje frustracje wylać:)

Gość gość
Może ci zazdroszczą że się nie roztylas z wiekiem :)