Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki z Ciemnoskórymi

Polecane posty

Gość gość
Do 20:20 Dobre na chwile ,przynajmniej przyznalas.To nie o to chodzi ze polki sie pie... bo każde sie pie....ale jak tacy muzułmanie śmieją sie z Polek ze to najłatwiejszy towar w europie to sory.A do polski przyjezdzaja zeby se por....fora hucza ze do Polski jak pojedziesz to jak jestes obcokrajowcem to se bezproblemu por....traktują was jak towar przy tym nie szanują.

Gość gość
Zachód ma rewolucję seksualną dawno za soba. Kobiety mają takie samo prawo cieszyć się seksem jak faceci. Pojęcie "łatwa "wobec kobiety nie istnieje, no chyba ze wśród przybyszów ze wschodu czy muzułmanów. x Studiowałam w Niemczech i jeden tubylec powiedział mi, że długo się zastanawiał czy mnie zaprosić na randkę bo mówi, że spotkał Polki które dla korzysci sypiały z niemcami mimo posiadania chłopaka-Polaka albo takie, które były z Niemcami a sypiały z innymi bogatszymi Niemcami. Cieszyć się sexem to jedno (jak się jest wolnym) ale oszukiwany nikt nie lubi być i pewnie w tym dopatrują się tego "puszczalstwa" i bycia łatwym.

Gość gość
20:20 nie napewno nikt a 200 tyś ślubow rocznie jest pewnie zawieranych fikcyjnie:)

Gość gość
20:30 Przynajmniej jedna mądra Polka sie znalazla.Przynajmniej rozumie ,mam nadzieje że takich jak ty w Polsce jest wiecej.Nikt nie mówi że wszystkie Polki to ku...(ja znam wiele porzadnych)ale jak bedziemy mówili ze to "modne" to z tej opini na zachodzie dlugo sie nie wybielimy.

Gość gość z Paryża
Nie muszę czytać jakichś patalogicznych forów, po prostu mieszkam zagranicą i na tej podstawie się wypowiadam.

Gość gość z Paryża
*patologicznych rzecz jasna

Gość gość
Koleżanko z Niemiec, cóż, przykro mi że w takim towrzystwie się obracalas. Koles święty nie byl skoro takie info miał I jeszcze kretyn gada, ze na tej podstawie nie wie czy cie na randkę zaprosic. Palant.

Gość gość
Czlowieku tez mieszkałem w Stanach,Anglii,Holandii i opinia nie jest tylko z forów to że ty widzisz rozlazłość seksualną we Francji to fakt.Tylko jakos nogdy nie słyszałem ze fracuski sa latwe czy ze to dzi..a o Polkach czytalem,slyszalem i widziałem jak sie szlajaja z ciapatymi nie raz widok Polki z trzema ciapatymi wsiadajacymi do taxi to norma.Turczynki jakoś nic nie mówią np o Holenderkach tylko o Polkach ze to dzi.. Opowiadali mi jak polki pracujace na magazynach czy sklarniach dawaly du..za to by móc pracować.

Gość gość z Paryża
Strażnicy moralności. Chyba się kolego z powołaniem minales. Ktoś slusznie zauważył ze to kwestia otoczenia. Jak siedzisz w rynsztoku to i adekwatne opinie słyszysz . Ja słyszę ze Polacy są dobrzy pod względem nauki języków obcych, ceni się tu polskich fachowców, jedyne clichè jakie powtarzają to o zamilowaniu do wódki. Nawet mówi się pijany jak Polak, Napoleon się napatrzyl

Gość gość
21:02 tylko ze ten twój tzw" rynsztok" to 80 procent społeczeństw.Jak siedzisz w otoczeniu Prawników,informatykow czy w tego typu srodowisku to oczywiscie opinia taka nie jest ale ja mowie o wiekszosci i to zdecydowanej.Niestety taka jest prawda mozna ją zakłamywać tylko co to da.I uwierz mi nie tylko Polacy ale tez Polki potepiaja te zachowanie rodaczek bo same nie chca miec takiej opini.

Gość gość
Nie mam konta więc nie przeczytam ich forum. Szczerze to ich sprawa niech robia co chca.

Gość gość
21:02 I co do moralność nie jestem nikogo strażnikiem ale jako Polaka uderza we mnie taka opinia Polkach.Tak samo opinia ktora jeszcze nie dawno o Polakach że to złodzieje tez we mnie uderzała Ale bylem zawsze za ty żeby pietnowac takie zachowanie które godzi w dobre imie Polakow.

Gość gość
Opinia jak dupa, każdy ma swoją

Gość gość
Są złodzieje, są chętne dziewczyny, są alkoholicy. W każdej nacji. Stereotypy to domena ludzi o niskim IQ

Gość gość
polki to najgorsze k***y na swiecie, nie maja godnosci mozna im nasrac do ryja za 25 tys dolarow jak szejkowie w dubaju a one beda dziekowac za to i jeszcze obcokrajowcy ksiazke napisali o tym ze polki sa najlatwiejsze w europie

Gość gość
Cóz, nic ciekawego taki związek. Albo ja wywiezie do swojego kraju, zrobi dzieciaka i zmusi do Przejścia na islam = jej zycie sie skonczylo, a potem czytamy, ze kolejna Polka, mimo przestrogi weszła w kanał, a teraz płacze:O Albo zostanie sama z dzieciakiem:O i wroci do starych z podkulonym ogonem:O widuje taka u siebie, nieciekawa, zawsze sama z tym dzieckiem, ewidentnie dzieciak Araba, widac tez ze ogólnie w****iona... Pewnie habibi zapłodnił i uciekł, a tak kochał:D

Gość gość
21:24 To jest ogólna opinia o Polkach.Poczytaj sobie forum roosh-a V tam są porady gdzie najlatwiej zaliczyć panne oczywiscie odpowiedz- w Polsce.Tam ludzie z calej europy piszą posługują sie bardzo dobrz angielskim czesto nauczyciele angielskiego,jacyś ludzie wyslani w delegacje tak wiec ich IQ jest raczej wysoki.

Gość gość z Paryża
Gość 21:15, ja nie przeceniam opinii wiekszosci, każdy wystawia świadectwo sam sobie. Pewnie ze nie jest milo słuchac negatywnych opinii o swoim kraju ale nie pojmuję tej odpowiedzialności zbiorowej. Jaki masz na to wpływ? Żaden. Poza tym jest duzo pozytywnych rzeczy które można powiedzieć o Polsce zamiast zgłębiać zycie seksualne Baski która przyjechała zbierać truskawki

Gość gość
Tja, ich IQ jest takie jak tematy na tym forum

Gość gość
gość dziś polki to najgorsze k***y na swiecie, nie maja godnosci mozna im nasrac do ryja za 25 tys dolarow jak szejkowie w dubaju a one beda dziekowac za to i jeszcze obcokrajowcy ksiazke napisali o tym ze polki sa najlatwiejsze w europie X Nie chwal się publicznie co robi twoja matka

Gość gość
A taki że jak Polki będą slyszaly co o nich mówią w Europie to jak pojada gdzieś zagranice to cześć z nich dwa razy sie zastanowi.A teraz czesto słyszą w mediach czy w internecie że taka moda.No to chcą byc modne.

Gość gość z Paryża
Tak na marginesie, pewnie 80% społeczeństwa we Francji myśli że Polska to Ural, mówi się tu po rosyjsku a niedźwiedzie hasaja po ulicach. Albo w UK ludzie którzy po referendum Brexitowym googlowali co to jest EU... Opinią takiej większości trzeba się kierować I przejmować?

Gość gość
21:40 na co konkretnie jest moda??

Gość gość
21:43 tak tylko jak jade zagranicę i ktoś nie wie gdzie jest polska to mnie to jakoś nie dotyka.Ale jak słyszę ze.kazda Polka to dzi..a Polak to Alkocholik to już jakoś nie za specjalnie mi do smiechu.

Gość gość
21:44 Moda na rozwiazlosc.

Gość gość
To się tyczy również facetów, przecież same tego nie robią?

Gość gość
Faceci mogą, kobiety nie.

Gość gość
mezczyzni nie maja opinii latwych, wiec czego bijesz piane? widocznie samo wmawianie mezczyznom zgnilizny moralnej przez latwe wspolkrajanki konczy sie na wmawianiu:D

Gość gość
22:05 A tej tłumaczyć a ona swoje.Słyszałaś o rankingu najłatwiejszych facetow w europie czy słyszałaś o najlatwiejszych facetach w europie NIE.

Gość gość
Jak to nie? Faceci to d****arze, szczególnie tacy którzy zaliczają te "łatwe ". Sami są latwi