Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nigdy nie uwierzę w diety

Polecane posty

Gość gość

Próbowałam schudnąć 5-6 kg, w wakacje starałam się przestrzegać zdrowych diet, jeść minimum 5 małych posiłków, pilnować kalorii, odstawić kawę, pić dużo wody itp. I co? i gunwo :D Przed miesiącem wróciłam do normalnego trybu pracy, moje śniadanie to kawa, drugie śniadanie - druga kawa :D, około 11 jem jakąś kanapkę, o 17 obiad, kolacja o 22 - mała kanapka czy zapiekanka czy cokolwiek z obiadu. Schudłam bez problemu 4 kg w niecałe 4 tygodnie. To tyle jeśli chodzi o zdrowe diety, dziękuję

Gość gość
Powodzenia na głodówce, długo tak ujedziesz? Miesiąc? Dwa? Zaczniesz podjadac i efekt jojo. Gratuluję sprytu.

Gość gość
Bo jesz za mało i zwiększyłaś aktywność, cała "tajemnica". Za moment będzie stop, a potem jojo (i problemy ze zdrowiem).

Gość gość
To żadna głodówka, ja tak jem normalnie od lat. Żadnego jojo nie mam, problemów ze zdrowiem też nie

Gość gość
Wycięli mi migdałki, 3tydzień na jogurtach, 8kilo mniej

Gość gość
Hahaha a ja zalozylam aparat ortodotyczny. Gorne zeby sie nie stykaja z dolnymi. Nie mam jak gryzc :( brzuch mi sie zaraz przyklei do kregoslupa. Ide w piatek zeby mi to poprawili bo o normalnym obiedzie czy kanapce nie ma mowy.

Gość gość
19:15 Teraz moze i dla Ciebie to jest normalne. Przyzwyczailas organizm do takiego glodowego trybu. Ale za iles tam lat niestety odbije sie to na Tobie. Za 10- 15. Zaczniesz jesc troche bardziej normalnie, bedziesz juz starsza i Twoj organizm odlozy wszystko co nadprogramowe. Ja osobiscie nie wyobrazam sobie jesc tyle co autorka... Dla mnie to jest az dziwne. Nie wiem, nie odczuwasz glodu czy jak? Ja aktualnie jestem na diecie. Zdrowej, tak mi sie wydaje. Schudlam juz sporo, jeszcze jakies 8 kg przede mna do wagi docelowej. Ale nie glodze sie i widze efekty. No i czuje ze zmenilam swoje nawyki zywieniowe na tyle, by po osiagnieciu celu nie zaczac objadac sie wszystkim co wpadnie mi w rece. To ze na pierwsze i drugie sniadanie pijesz kawe i Ci to wystarczy, nie jest powodem do chwalenia sie.

Gość gość
jak autorka je spory obiad, to mozliwe ze kalorii jest całkiem sporo. ja tez sie wiele razy odchudzałam, i ani razu mi sie nie udalo schudnac jak nie czułam głodu chociaz przez kilka godzin dziennie.