Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet lubi anal a ja się obawiam wiecie czego

Polecane posty

Gość gość

Co prawda nigdy nie zdarzyła się żadna " brudna" wpadka bo zawsze się do tego przygotowuje jak się tylko da, ale i tak w czasie takiego seksu nie czuje sie komfortowo bo ciągle o tym myślę czy coś się nie zdarzy, a wtedy bym nie wiem co zrobiła chyba zapadła się pod ziemię... Niestety oprócz normalnego seksu on nalega często na anal i teraz kiedy już sprobowalismy to nie chce z tego zrezygnować ... Myslicie, ze taka wpadka przy maksymalnej dbalosci o higiene i przygotowaniu jest w ogole mozliwa?

Gość gość
Kup sobie gruszkę do lewatywy wtedy nic się nie przytrafić i sama będziesz bardziej wyluzowana :)

Gość gość
Kupa jeszcze bardziej go podnieci! Idź na całość :D

Gość gość
Jak się zrazi to jego problem.

Gość gość
Jak mnie smiesza te baby co w d**e daja

Gość gość
Czemu k*wa faceci zrobili się tacy wykolejeni, by chcieć r*chć d*pe?? jprdle, masakra, gorzej niż zwierzęta

Gość gość
Dokladnie.. Jak jest temat homo to sie krzywia i gadaja jacy to geje sa zdegenerowani ze wsadzaja w dupsko a sami tylko czekaja by babie wsadzic.

Gość gość
Dają bo mają komu inne nawet pies nie ruszy.

Gość gość
5:02 ale wiesz jak to z tym analem wyglada? zwykle faceci uwazaja ze im sie nalezy bo pracuja, zarabiaja etc a kobieta daje dla swietego spokoju jesli ja nie boli i duzego dyskomfortu nie sprawia

Gość gość
Są takie co to lubią i same się o to proszą.

Gość gość
normalny facet lubi wagine a kryptocweluch dope

Gość gość
Normalny facet lubi wszystko co kobieta mu oferuje i to co ją podnieca.

Gość gość
nawet jakby chciala aby jej wylizac podczas okresu i rozmazac krew menstruacyjna na twarzy i klacie?

Gość gość
Ok ;) są jakieś granice.

Gość gośćkoka
To jest straszne, kim trzeba być żeby kobiecie to robić!

Gość gość
Tak jest, facet chce w dvpę to powinien siorbać kuciapę podczas okresu. Moja propozycja: nosisz tampon cały dzień, wieczorem odkorkowujesz się i on to wszystko spija wielkimi gulami, a potem może pchać w anusa.

Gość gość
Więźniowie zapodaja w anusa tylko frajerów, których chca maksymalnie upodlić i upkorzyć. Ukarać. Jakie sa intencje kryptogejucha ładujacego w doope babie ? Jacha, że takie same. Trzeba być kompletna idiotka żeby sie na to zgadzać :O

Gość gość
A ja tam z żona uwielbiam anala zakupiła strapona by mi pokazać jak to jest i odlecialem Teraz ręka wali mi konia a strapem jedzie w tyłek a gdy ja założę strapa to jadę ją w obie dziurki trójkąt już mieliśmy kilka razy z jej koleżanką myślałem że padnę ale dziewczyny miały asa w rękawie i dostałem za każdym razem pigułe na wspomaganie małego bo ciężko cztery dziurki zadowolić teraz szukaliśmy faceta do trójkąta ale po zabawach strapem musi być bi razem przelecimy żonę ale ja też chce by mnie zerznal w tyłek jest żona będzie mi obciągnąć kto wie może ja też skuszę się na swojego pierwszego loda z połykiem ;)

Gość gość
A ja tam z żona uwielbiam anala zakupiła strapona by mi pokazać jak to jest i odlecialem Teraz ręka wali mi konia a strapem jedzie w tyłek a gdy ja założę strapa to jadę ją w obie dziurki trójkąt już mieliśmy kilka razy z jej koleżanką myślałem że padnę ale dziewczyny miały asa w rękawie i dostałem za każdym razem pigułe na wspomaganie małego bo ciężko cztery dziurki zadowolić teraz szukaliśmy faceta do trójkąta ale po zabawach strapem musi być bi razem przelecimy żonę ale ja też chce by mnie zerznal w tyłek jest żona będzie mi obciągnąć kto wie może ja też skuszę się na swojego pierwszego loda z połykiem ;)

Gość gość
Brawo! Gej pięknie spuentował cały topik. Wszyscy, co walą w anusa i zapierają się, że nie są gejami, sami siebie, i innych, oszukują. A dla nas, prawdziwi mężczyźni: niech żyje ci/pka!

Gość gość
Jesteś ograniczony, masz mały rozumek to którego jeszcze nie trafia jak wielkie możliwości i potrzeby może mieć kobieta.

Gość gość
Czyli jak facet lubi oral, to też gej? No bo przecież u kobiety, jedynym słusznym otworem do wkładania penisa jest ci/pka, a geje, jakby nie patrzeć, też wkładają sobie w usta. Ba, geje się też całują i przytulają, więc heteroseksualny facet nie powinien robić takich rzeczy xD

Gość gość
Jest nawet gorzej, niektóre panie to biorą penisa do ust. To dopiero jest dewijacja.

Gość facetbr
Twój mąż to poprostu ukryty homoseksualista.Jemu pewnie będzie obojętne komu pędzie sadził.Do uprawiania sexu z kobietą napewno nie służy o***t

Gość gość
Twój mąż to poprostu ukryty homoseksualista.Jemu pewnie będzie obojętne komu pędzie sadził.Do uprawiania sexu z kobietą napewno nie służy o***t

Gość gość
Mylisz się nie jestem gejem mam drugą żonę i trójkę dzieci i właśnie pierwsza żona miała tak wąski tok myślenia jak ty loda nie minetka nie w tyłek zapomnij nawet palcem nie mogłem pomasować anusa bo nie czuję takiej potrzeby za mój tyłek nawet w spodniach nie zlapie woli złapać pod rękę i pospacerować mówię jej jak nie loda to chociaż weź oliwke i mi pomasuj k****a jajka to z dużym oporem mi trzepała bez nasienia worka a na finisz to odchylała fiutka zdała od siebie i już nawet nie ruszała nim aż się borok wystrzela żeby się nie pobrudzić a ja lubię sex i wszystko co z nim związane lubimy próbować z żona czegoś innego stąd pomysł na drugiego faceta bi

Gość gość
Skąd jestescie?

Gość gość
No raczej na pewno nie ma ciagotej gejowskich bo bym to zauwazyla ;) Czasem zgadzam sie na anal zeby mu sprawic przyjemnosc, ale sama z tego nie mam za bardzo przyjemnosci. Po prostu staram sie zeby mu bylo dobrze w lozku, stwierdzilam, ze kiedy bede mu odmawiac tago i tamtego, to seks bedzie monotonny i u sie szybko znudzi