Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wejdź i przeczytaj...

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem. Dla większośći z Was może on się wydać głupi i bezsensowny, lecz dla mnie jest to problem. Mam 16 lat, jestem w nowej szkole i otoczeniu, jestem raczej przeciętnej urody brunetka, sylwetka raczej normalna, jednak mam mocno zaznaczone kształty. W szkole jest pewien chłopak, starszy o dwa lata, jest bardzo atrakcyjny... niebieskooki blondyn, wyglada niczym model usmiech.gif nie kręci się wokół niego wiele ludzi, przeważnie chodzi sam po szkole, zaczął mi się bardzo podobać, nie chodzi tylko o wyglad zewnętrzny. Jest spokojny, opanowany, zupełne przeciwieństwo moich rówieśników. Chciałabym, żeby w jakikolwiek sposób zwrócił na mnie uwagę. To znaczy ostatnio mijaliśmy się na korytarzu to nasze spojrzenia się spotkały. Dzisiaj również czułam na sobie jego wzrok, jednak bałam się podnieść głowę, aby na niego zerknąć. Dwa dni temu stałam ze znajomą pod klasą, w kilka metrów dalej on stał z koleżanką. Wyszło tak, że staliśmy na przeciwko siebie, oboje patrzyliśmy się na siebie, a z jego strony czułam jakby sprawdzał ile wytrzymam patrzeć w jego oczy, dziwnie się czułam. Przy nim czuję się jakbym była z niższej półki, zastanawiam się nawet, czy on się ze mnie nie nabija. Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. Bardzo proszę o rady osoby doświadczone i takie które w jakiś sposób napiszą co o tym sądzą. Czy zbytnio się nakręcam? Co może oznaczać jego wzrok?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować