Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nadmierna zazdrość i brak zaufania wynika z braku pewności własnej wierności.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ODMIANĘ.

Gość gość
21.18 Możesz byc lepsza ale niektorzy szukaja odskoczni od znanego, chca posmakowac innego lepszego czu gorszego ale to jakas odmiana. Jak ktos nie nadszarpnal Twojego zaufania w drobnej sprawie to poziom tej zazdrosci na pewno jest niższy a gdy juz jest cos na rzeczy to nawet seksbomba bedzie zazdrosna

Gość gość
gość dziś A mnie ciekawi jedno. Jak będą wyglądały związki takich osób które zawsze sobie ufaly, na wszystko pozwalały, mąż może iść na dyskotekę sam, zona mu ufa, mąż może jechać z kolegami sam na wyjazd jakiś, żona mu ufa bo ma takie wysokie poczucie wartości... Mianowicie ciekawa jestem czy te związki będą takie super trwale, bez zdrad, do starości, bo ja w to jakoś watpie ... Mąż na dyskotece pozna 25 latke i na bank ją zdradzi z 40 letnią żoną która mu tak ufa. xx Nasz jest. Mój mąz ani ja nie chodza na dyskoteki, juz dawno z tego wyroslismy :P Jesli juz to na koncerty i to kazdy osobno, bo ja nie lubie punk rocka, a on metalu.. Jak uzywasz słów typu " na bank " czy " jakos w to watpie ", to prosze dodawaj " moim zdaniem ". Wiesz ja na bank wiem, ze mój nie poleci na dysco na 25 latke i wiem, ze związek jest ,nie bedzie trwały.

Gość gość
No dobrze. Chodzi o cos nowego, ale to tyczy sie kazdego z nas. Dlaczego Ty nie myslisz o nowym facecie? Bo kochasz swojego i znasz go, nie chcesz "ryzykowac" dlaczego wiec myslec, ze faceci maja inaczej? To tez ludzie, maja serca jak my. Czemu mam myslec, ze moj maz jest gorsza osoba niz ja?

Gość gość
dziś nigdy nie wiem, czy któregoś dnia nie pomyślę.

Gość gość
Bo jest samcem a samcami kieruja inne instynkty

Gość gość
Gosc 21.40 glupoty. Stereotypy.

Gość gość
21.41 Obys kiedys sie nie zdziwiła

Gość gość
Gosc 21.40 jesli pomysl8sz to oznacza tylko i wylacznie brak checi bycia z obecnym partnerem. Tym samym brak chemii milosci czy przywiazania zwal jak zwal