Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletny brak sił

Kompletny brak siły , senność , brak siły i chęci na robienie czegokolwiek

Polecane posty

Gość kompletny brak sił

Nie mam siły żeby iść do jakiejkolwiek pracy bo wciąż czuję się wykończony , jakbym kilka dni nie spał mimo tego że śpię zazwyczaj po około 8 godzin to budzę się tak samo zmęczony jak przed pójściem spać.

Gość gość
Nie mam na nic siły , chętnie bym wyszedł z domu ale nawet na to nie mam siły , mimo wypicia mocnej kawy przyjaciele

Gość gość
Nie jest dziwne, albo to depresja albo syndrom chronicznego zmęczenia.Zależy co się u takiej osoby wydarzyło, ile lat ma .

Gość gość
31 lat , skąd masz taką wiedzę , dzięki za pomoc

Gość gość
Zrob wyniki ,bo moze masz cukrzyce.Ja tez tak mialam,teraz sie lecze,jest lepiej. Zycze zdrowia.

Gość gość
Dokładnie tak, zrób wyniki, pełną morfologie, badanie tarczycy, cukier. Jeżeli wszystko będzie ok to może faktycznie depresja się wkrada, ale często w morfologii wyjdzie problem.

Gość gość
Nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę. Ja mam odwrotnie. Nadpobudliwość i mogę nie spac kilka nocy a ciągle czuję się pobudzony i to mimo zdrowego ciała. Mam nerwice wegetatywną.

Gość gość
Gościu z nerwicą wegetatywna, może mi odpowiedz- leczysz się? Ja mam lękową i natręctw, zastanawiam się nad podjęciem leczenia

Gość gość
nigdy nie miałem cukrzycy , w rodzinie u mnie też nikt nie miał to raczej nie cukrzyca , dostałem od lekarza skierowanie na tzw Oddział Leczenia Nerwic , mam na skierowaniu wpisane m.in Anhedonia , obniżenie nastroju , ciągłe zmęczenie , to chyba problem z psychiką

Gość Maryśka TH
Ja od pół roku ciągle byłam zmęczona, spiąca, do tego apatyczna i wszytko mi było obojętne, przy tym ścisk w gardle, nadmierna potliwość i bóle głowy. Poszłam do mojego lekarza rodzinnego dr Jana Banasiuka, który od razu podejrzewał, że są to problemy wynikające ze złej pracy tarczycy. Konkretnie wysłał mnie na badania TSH i TH4. Oczywiście gdy wróciłam do lekarza z wynikami to po analizie uslyszłam nadczynność. Dostałam skierowanie do endokrynologa, gdzie miałam usg i wyszły niewielkie guzki na lewym płacie tarczycy. Dzięki czujności mojego lekarza rodzinnego w porę zostały ustalone przyczyny mojego złego samopoczucia. Teraz jestem na lekach i pod kontrolą. Dużo lepiej się czuję i funkcjonuję. Mam nadzieję, że obejdzie się bez operacji.

Gość gość
Ile masz lat. Jesteś alkoholikiem? jaki tryb zycia prowaadzisz?

Gość gość
na ostatnim weselu siostry wypiłem jeden kieliszek szampana to chyba alkoholikiem nie jestem :P c rok dwa robię badanie TSH i czasem wyjdzie mi podwyższone stężenie tych anty tpo / przeciwciał , jednak endokrynolog powiedziała , że przy małym podwyższeniu nie stosuje się leków , raz miałem też guzki na tarczycy , potem z kolei już ich nie było , biopsje też miałem tarczycy , nic nie wykazała , w moim przypadku

Gość gość
To pewnie wina ze nie pijesz. Napij sie czasami to przejdzie

Gość Angie4

Miałam dokładnie wszystkie te objawy, trudno dostać się od razu do jakiegokolwiek lekarza specjalisty. Odwiedziłam jednego doktora w swoim mieście rodzinnym (Banasiuk) i nie miałam żadnych problemów z pozyskaniem skierowania

Gość Reca88

Polecam szybciutko do lekarza bo takie przesilenia prowadzą do depresji. Polecam Doktora Banasiuka do takich akcji

Gość Krzyś

Mnie doktor Banasik od razu skierował dalej i dzięki temu nie mam już praktycznie problemu. Łeb na karku ma.