Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imie Emilka dla dziewczynki ładne czy oklepane

Polecane posty

Gość gość
mi sie Emilka zle kojarzy , wiem ze traktuje to imie niesprawiedliwie , ale co zrobic , z dziecinstwa mi zostal obraz Emilki jako potworzyca , u nas w klasie byla Emilka , byla wieksza niz my , nawe wieksza niz chlopcy , miala brzydkie ubrania , potrafila jedna spodnice chyba dzien w dzien pol roku nosic , do tego brudne rajstopy , Emilka byla brudna, brzydzilismy sie jej , pamietam czarne zacieki u niej na szyi i czarne piety , bo Emilka latem nosila laczki ( chyba swojej mamy ) dla nas , dzieci w drugiej czy trzeciej klasie , dal 9 latkow czy nawet 10 latkow , a w latach 80 10 latek to byl jeszcze istny dzieciak , Emilka byla straszna :( dzisiaj juz jako osoba po 40 jak slysze imie Emilka , to mam przed oczyma brudna Emilke z naszej klasy

Gość gość
Biedna Emilka, w trudnym domu zapewne rosła, a każdy mądry ją wyśmiewał. Mam nadzieję, że w życiu jej się powiodło.

Gość gość
nikt jej nie wysmiewal , my zwyczajnie jej unikalismy dzisiaj Emilka jest po 40 , wiem tylko tyle ze wyszla za maz za jakiegos chlopaka ze wsi i zostala u niego na gospodarce , ale to sa wiadomosci sprzed 20 lat kiedys nikt sie nie przejmowal dziecmi , nauczyciele mieli w nosie czy dzieciak chodzi brudny i glodny i co robia rodzice