Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obcokrajowcy o Polkach

Polecane posty

Gość gość

Tintin [5] Poland has the worst quality girls in E Europe, although the top 0.1pc can be stunning Serbia, Ukraine, Russia. To jest opinia o Polkach z forum roosh-a V tego typu opini jest cała masa.To jest nowy wątek z tego roku jeszcze pare lat temu opinie były odmienne.Tak wiec myślę mit o pięknych Polkach odchodzi do lamusa (niestety dziewczyny)co się z wami stało?

Gość gość
Ktoś się przejmuje tym ze na podstawie jakichś kilku wariatek ocenia wszystkie? Dorosnijcie bo wasz ból d**y to dziecinada.

Gość gość
Dowód anegdotyczny. Typowa technika stosowana przez internetowych trolli.

Gość gość
no i co w związku z tym? nie mam ambicji, żeby się podobać, nie lubię facetów, więc pstryczka w nosa tym „faktem” dostała twoja stara, polka xD

Gość gość
Lol wpis nie wiadomo czyj z jakiegoś podrzednego forum dla frustratów jak nasz autor

Gość gość
A mój facet obcokrajowiec mnie kocha

Gość gość
To jest forum roosh V jest bardzo popularne wśród obcokrajowców.

Gość gość
Ciumrok znowu założył temat :D

Gość gość
Tja, tak jak wśród polskich facetów popularna jest Kafeteria hahahaha

Gość gość
Haha w punkt !

Gość gość
Bzdura to typowe forum dla obcokrajowców którzy wymieniaja sie opinią o kobietach z Europy.Na Kafeteri wypowiadaja sie Polacy o Polakach to zupełnie co innego.

Gość gość
He he ból du...kartoflanek z Polski hehe

Gość gość
Wszedłem na te forum jest tam wątek Podróże-gdzie są najpiekniejsze kobiety. Rzeczywiście nikt nie napisał ze Polki są najładniejsze tylko przereklamowane i wymieniają najczęściej Rosje i Ukraine

Gość gość
Debilu "to forum" a nie "te forum". Kogo obchodzi twoja opinia i tobie podobnych przegrancow? Poza toba rzecz jasna.

Gość gość
No jasne, że obcokrajowcy nie lubią Polek i Polaków. Mam ciemne włosy, ciemne oczy i porcelanową cerę a i tak obcokrajowcy mi wmawiają, że jestem z Hiszpanii buhahaha debile j****e jak te trolle stąd

Gość gość
Ukraina(omg) byłem tam i jak wróciłem to chyba te ładne to ukrainki w Polsce.

Gość gość
Ja to mam ich gdzieś

Gość gość
o Polakach nic nie pisali? :P

Gość gość
Cos okropnego. Jak mam sie teraz czuc? Jestem polka i gdzies tam (nie znam tego forum) pisza, ze jestesmy brzydkie. Chyba sie powiesze

Gość gość
gość dziś Tintin Poland has the worst quality girls in E Europe, although the top 0.1pc can be stunning Serbia, Ukraine, Russia. To jest opinia o Polkach z forum roosh-a V tego typu opini jest cała masa.To jest nowy wątek z tego roku jeszcze pare lat temu opinie były odmienne.Tak wiec myślę mit o pięknych Polkach odchodzi do lamusa (niestety dziewczyny)co się z wami stało? xx Bzdury piszą, ale widać istnieją głupcy, którzy w to uwierzą :D

Gość gość
ciagle jestescie przekonane, ze wypieranie rzeczywistosci zalatwi sprawe? oj naiwne:D

Gość gość
nie lubisz Polek - ok co nas to obchodzi? i tak z żadną z nas nie będziesz

Gość gość
a na jakiej podstawie tak daleko wysuniete wnioski? wspominam o wypieraniu rzeczywistosci. TRESCI, na zagranicznym forum, SA i mozna je sprawdzic, dodatkowo - nigdy nie znikna, najwyzej nie beda podnoszone z "martwych" przy kazdej okazji(zreszta jest tu jakas specjalistka badz specjalista od str-"up"-owania wieloletnich zwlok, wiec pewnie nie tylko tu). a ty od razu "nie lubie". jakies uprzedzenie. zapadasz na mizoandrie? moze zainteresuj sie jakas terapia, to zaburzenie ktore mozna leczyc.

Gość gość
Polka jak by d**y ciapatemu nie dala to by zwariowala

Gość gość
ość dziś Oddaliscie ten kraj w łapy ,,obcych" ,za obiecanki cacanki ,za pincet plus sprzedaliscie sie jak kupa łajna! Te 2 gnomy ,,popis" nigdy wladzy nie straca ,dopuki nie zgarna wszystkiego i dopuki was nie wypiernicza z pl .Obce dziady zawalili was podatkami,handkuja naszymi dziecmi,ktore sa sprzedawane na organy i do domow ,,uciechy" ,sprzedali cala gospodarke,zniszczyli przyszlosw waszych dzieci ,a wy na nich glosujecie od lat albo siedzicie i nie glosujecie na nikogo ,czyli dajecie biala karte obecnej wladzy ,nie blokujecie ich ..lenie...macie krew na rekach ,kazdy z was ktory siedzi i ,,zlewa" przyszlosc tego kraju i przyszle pokolenia .Nie jestescie rodzicami ani ludzmi wierzacymi,jestescie zasranymi egoistami,sprzedawczykami za psi ochlap ,Odrzucacie wielkie szanse jakimi sa obnizenie kwoty wolnej od podatku,wybory w stylu szwajcarskim,czyli jow ,odrzucacie wiarzace referenda w imie sraki ,sraki ktora sprzedala kraj w 90 procentach i robi to dalej ...Warczycie na siebie zamiast sie wspierac ,jestescie slepi,glusi i zgnusniali ,dla tych 2 gnomow ,,popis" rzadzacych w ukladzie na zmiany jestescie gotowi skakac sobie do oczu ...pustaki ....pustaki....pustaki ...bezmyslne pustaki

Gość gość
TO JEST BARDZO PROSTE ZJAWISKO polki przestały być biedne więc już nie patrzą na zachdniakow jak na Bogów , ukrainki i ruskie to jeszcze gorsze pasztety od Polek ale obcokrajowców przyciąga to że one pragną facetów z zachodu co podbudowuje męskie ego

Gość gość
Gdyby Niemki były biedne a ukrainki bogate to Polacy by mówili że ukrainki są pasztetami a Niemki śliczne , podobają się te kobiety którym facet imponuje

Gość gość
japonia biednym krajem nie jest, chiny rowniez przez ostatnie dekady sie wzbogacily. azjatki nadal uwazane sa za piekne. cos ta twoja teoria z rzyci sie wziela i rzeczywistosc oddaje jak kubizm.

Gość gość
Tak, jestesmy ciagle sliczne tylko coraz bogatsze i bardziej wymagajace, a co za tym idzie, byle burakow nie bierzemy, to sie I odcinaja na nas ze niby nie sliczne:). Jestesmy piekne, wiekszosc z nas ma niebieskie oczy, za czym faceci przepadaja. Jestesmy rowniez szczuple i zadbane. Mieszkam w USA I ogromna wiekszosc moich amerykanskich znajomych mowi ze jestesmy cudne:). W zyciu w Polsce nie mialam takiego brania jak tutaj:), i to nie jakies byle co tylko ci z najwyzszej polki sie za mna uganiaja:)