Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sandra kubicka rozstala sie z cedriciem

Polecane posty

Gość gość

Zaprzeczała, zaprzeczała, w końcu przyznała ze się rozstali :( nie będzie ślubu, bo koleś ja zdradzał :/

Gość gość
To straszne. Chyba dziś nie zaśniesz 😭

Gość gość
Jak mogła być z brzydkim staruchem nie rozumiem tego

Gość gość
Staruchem?

Gość gość
A kto to ten Cedric, widziałam że stoi przy konsoli, to jakiś dj? No cóż piękna dziewczyna wolna, przemyśl to sobie. Co do jej urody i tego, że w niecie piszą, że jest zwyczajna i przeciętna, no cóż uważam że ludzie jej zazdroszczą kariery i wyglądu, bo choć figurę ma ładną ale bez efektu wow to już twarz ma po prostu piękną. Wygląda jak piękna kalifornijska blondynka, a poza tym zdjęcia nie oddają jej urody. To na żywo wygląda jak lalka ;)

Gość gość
Akurat twarz ma średnią. Jak lalka to wygląda ewentualnie nasza Krupa czy bardziej Candice Swanepoel. Sercowate buzie, pełne ale nie szerokie usta, spore oczy, pełne policzki. Kubicka bez makijażu wyglada trochę świnkowato. Zgodzę się jednak z tym, że w charakteryzacji wygląda bardzo ładnie i kalifornijsko. Tu Sandra z małym (bo nawet nie bez, ma rzęsy zrobione) make upem https://www.pudelek.pl/artykul/135825/sandra_kubicka_pierwszy_raz_komentuje_rozstanie_z_chlopakiem_zdradzal_mnie_przez_cztery_lata/?statid=100c02b43b5c043f66bdab4953018084:4f185b:1518436605:v3

Gość gość
Takie zdjęcia oddają naprawdę wszystko! ;) Teraz każda zazdrośnica będzie gapiła się na tę fotę, jakby Sandra z taką miną się budziła, chodziła na obiady i do pracy. Jakby żyła z tą fotą na twarzy. Tylko niech każda zazdrośnica da taką samą fotkę, a potem mogą się mierzyć urodowo, na wszystkich płaszczyznach... Uważam, że Sandra ma piękną twarz, a Krupa jest od niej o wieeele brzydsza (chyba, że ta druga na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciach, bo na zdjęciach to koszmar ;)).

Gość gość
Dzięki za info! Ma ktoś numer do Sandry?

Gość gość
Samo stwierdzenie że Krupa to na zdjęciach KOSZMAR odbiera wiarygodność całemu twojemu komentarzowi. Kurwa serio :D? Chyba cię poniosło. Nie musisz być fanką Krupy, ale takie skrajne stwierdzenia są totalnie nieobiektywne. Joaśka nie musi być w typie każdego, ale trzeba przyznać, że ma tak uniwersalny typ urody, że nazwanie brzydką kobiety o tak regularnych rysach twarzy jest zwyczajnie śmieszne. U niej naprawdę nie ma się do czego doczepić. W przeciwieństwie do twoich nieobiektywnych sądów (kolezanka Sandry?) ani ja ani nikt tutaj nie twierdzi że Sandra jest brzydka. Bo wiadomo że nie jest. Ten twój tekst o pocieszaniu się to typowa projekcja. Chyba tylko zakompleksione i zawistne zjeby tak robią. Ale faktem jest że Sandra urodę ma trochę świnkowatą (może powinna poprawić nos albo policzki, chociaż w sumie ma ładne, może całokształt tak niefortunnie wypada. nie wiem). Mi pierwsze co przyszło do głowy gdy ją zobaczyłam u Wojewódzkiego to” ładna, ale trochę świnka/Karyna”. Twórczość Gervaisa znam od dawna i szczerze nie dziwi mnie że akurat Sandra wpadła mu w oko. W jego teledysku (where is Molly) też można zobaczyć same laski w takim typie, tyle że o wiele brzydsze od Sandry. Takie typowe blond Karyny. Co do Sandry to obiektywnie stwierdzam, że to, że chwilami jej uroda jest „ świnkowata” nie znaczy, że jest brzydka. Tak wypada tylko pod niektórymi ujęciami. Zgadzam się z tobą że na takich typowo amerykańskich sesjach wygląda świetnie z tym swoim blondem, opalenizną i takim ogólnym glowem. Typowo dziewczyna w stylu Glamour.

Gość gość
Naprawdę ktoś uważa jej urodę za Łał? Zwykła i przeciętna. Oczywiście że na sesjach i w makijażu wygląda o wiele lepiej ale bez przesady.

Gość gość
No niestety. Dla tej samej osoby Krupa to „koszmar” :D Chyba piszemy z kimś z jej otoczenia :P

Gość gość
Nie da się ukryć że Krupa jest ładna ale dla mnie banalna. Wolę inny typ urody. A ta Sandra to kto to w ogóle jest? Poszła plota że ma być w vs ale to ściema. Pewnie na chama ktoś ją promuje. Bystra chyba też niezbyt z tego co pamiętam.

Gość gość
gość dziś Krupa wygląda jak podróba Rosie Huntington Whiteley...xD Zresztą obie są takie osobie, a Joanna nie robi na mnie żadnego wrażenia. Widziałam miliony piękniejszych kobiet od niej. I co z tym faktem zrobisz? A nic, bo nic nie możesz z tym zrobić, przykro mi ;) I tak, uważam ją za dosyć brzydką. Została wypromowana przez bogatego męża, ot co. Ona nawet nie ma wzrostu, figura też przeciętna, nie wspominając o sztucznej twarzy, żabich warach, sztucznych rzęsach, tlenionych jak Rumunka kłakach i kilogramie tapety. Może tak naprawdę nie jest jakąś straszną brzydulą, ale do piękności to jej sporo brakuje. Nie wspominając o uwielbieniu do brokatu :D Czysta Karyna z remizy ;)

Gość gość
Rosie w ogóle nie jest podobna do krupy.

Gość gość
Krupie dać czarny kapelusz z wielkim rondem, miotłę i byłaby z niej śliczna czarownica :) ;)

Gość gość
Przesadzasz. Nawet piękne kobiety d**y nie urywaja na wszystkich zdjęciach więc wybieranie najbrzydszych ujęć i próba wmowienia ludziom że ktoś jest brzydki to śmieszne.

Gość gość
gość dziś Bo zdjęcia 50/50 kłamią. Korelacja jest taka: - piękna osoba i fotogeniczna - piękna osoba i niefotogeniczna (zdjęcia kłamią) - brzydka osoba i fotogeniczna (zdjęcia kłamią) - brzydka osoba i niefotogeniczna. X wybieranie najbrzydszych ujęć i próba wmowienia ludziom że ktoś jest brzydki to śmieszne. X To samo tyczy się Sandry. X Btw ja nie mówię, że każdy ma twierdzić, że Krupa jest brzydka, bo każdemu podoba się co innego. Dla kogoś nawet tarantula będzie piękna :D No nie jest najgorsza, ale żadnym cudem nie jest. Daleko jej do Marylin Monroe albo Megan Fox ;)

Gość gość
Zarówno Marylin jak i Fox są poprawione. O ile tej drugiej duzo piękna dodaje legenda, to ta druga owszem jest ładna, ale pisanie, że krupie wiele do Fox brakuje jest śmieszne. Wyraźnie widać, że nie jesteś obiektywna.

Gość gość
Ale wracając do tematu Sandra przy nich wszystkich pod względem urody wypada najsłabiej. Nie liczę sesji podrasowanych.

Gość gość
1. Marylin 2. Megan 3. Sandra Joasia daleko w tyle, gdzieś na końcu listy xD

Gość gość
gość dziś Marylin piękna dodaje legenda??? To zobacz sobie filmy z jej udziałem... Ona była nie z tej planety. Nawet bez tych śmiesznych poprawek by była... ❤️ I owszem, gdzie Joannie do Megan, od Megan nie da się wzroku oderwać, a na tą drugą po chwili nie ma się ochoty patrzeć :P

Gość gość
To tylko twoja antypatia do Aski i sympatia do Megan, Nymphette, która aktorka jest marna i właściwie znana z podrzednych produkcji.

Gość gość
A kto to jest Sandra Kubicka? A portal randkowy dla dorosłych to: http://ero69.pl :)

Gość gość
Czy ja wiem. Piękność na pewno nie.

Gość gość
gość dziś :D Jasne...;)