Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Margaret. Ależ ona jest nieładna.

Polecane posty

Gość gość

Ma swój styl, jest pewa siebie. Ma ładną wymowę angielską, ładnie śpiewa ale twarz ma okropną. Jak Sid z epoki lodowcowej

Gość gość
Zgadzam się. Szczególnie jak się wpisze w Google - Margaret bez makijażu. Tyle, że nie Sid, a świnka Pigi.

Gość gość
Ladna czy brzydka. Jak ona falszuje na zywo!! Bo glos ze studio ma extra.

Gość gość
Bezczelna, gdyby miała więcej wyczucia, wybrałaby sobie ładniejszą twarz. A jak wam udał się wybór twarzy?

Gość gość
nie wiem jak wygląda ta typiara, ale sama pewnie nie masz ładniejszego pyska xD

Gość gość
No i dlatego nie robi światowej kariery. Gdyby jej utwory wykonywała jakaś Beyonce czy Rihanna to byłyby hity na cały świat. A tak niestety Margaret dusi się w Polsce i ewentualnie chałtury u sąsiadów.

Gość gość
Przecież i Bijąca i Ruhanna to też jakieś dziwne stwory, niby to kobiety, niby ładne, ale jakieś takie monstrualne, karykaturalne. Nie wspominając o ich figurach, obie wyglądają jak rozlazłe kobyły. Ruszają się agresywnie, Bijąca najchętniej pobiłaby kogoś, a Ruhanna symuluje kopulację jak i gdzie tylko się da... Obie natomiast sprzedają się na taką skalę tylko i wyłącznie dzięki sztucznie promowanym, nie tylko w Stanach "gwiazdorstwie".

Gość gość
Satanizmie*

Gość gość
Dla mnie Margaret czasami ładnie wygląda a czasami brzydko. Moim zdaniem fatalnie wyglądała na bilbordach z jakimiś telefonami. Co do głosu, to podobała mi się jej ostatnia piosenka, ta o rozpadającym się związku (nie znam tytułu). Chćc na moje ucho ma bardzo mały zakres głosu i niektóre fragmenty powinny być śpiewane wyżej. Ale nie znam się i może tak miało być.

Gość gość
Krytykują madki polki co same dopiero wyglądają :) Ja jak jestem na placach zabaw i tak się przyglądne mamuska to się zastanawiam kto wam te dzieci zrobił:)

Gość gość
Haha dokładnie. Też mnie to zastanawia. Wygląda normalnie. Naprawdę jakaś kobieta oczekuje od drugiej że będzie wyglądać uroczo bez tapety?

Gość gość
Hehe matki to dopiero są nieładnie. Większość z nadwagą , źle dobrana fryzura ( zazwyczaj też mocno zaniedbana ). Ubrania też jakieś dziwne, nic do siebie nie pasuje. A jak znowu się od święta która wystrój to wygląda jak karykatura np widziałam taka w 15 cm szpilkach z wózkiem....i makijażem jak do burdelu I naprawdę mówię to bo mieszkam na nowym osiedlu gdzie tu sami młodzi i co druga A może częściej to matka. Jak się zbiorą przed blokiem to mój mąż mówi że aż się nie da na nie patrzeć:)

Gość gość
Najgorsze są tłuste włosy które widuje prawie codziennie. A tłumaczenie takie że nie ma się czasu przy dziecku. Haha no błagam. Dlaczego jedne mogą wyglądać dobrze a inne nie?

Gość gość
Bo matki są LENIWE. Szczególnie te które siedza z dziećmi kilka lat. Rozlewniwiaj się tak bardzo. Dzień im przez palce przelatuje. I potem spotykam się z taka "koleżanka " co mnie zagaduje na placu zabaw i okazuje się za ja o godz 16 jestem już po pracy i w domu mam obiad który ja ugodawalam wieczorem, maz posprzatal. A co ona zrobiła?? Wstała o 10 z dzieckiem, zrobiła śniadania, pranie i posprzatala , poszły na zakupy o 12, do 15 dziecko wstało ona ugotowała obiad.. I o 16 jest na takim samym etapie JAK JA :) Ona wygląda jak 7 nieszczęść ja od stóp do głowy jestem zadbana. Ona ma weekend taki sam bo przecież mąż musi odpocząć i co najwyżej w niedzielę do teściów na obiad pojadą....

Gość gość
co pieprzycie o matkach? Owszem nie mam nic do Margaret bo jest fajna i zadbana i nie rozumiem tego pojazdu na nią ale o ile matki mają jeszcze jakieś wytłumaczenie i rozumiem że dzieciory i mąż potrafią stłamsić fizycznie i psychicznie ale powiedzcie mi skąd wysyp paskudnych panien? młode laski z mega nadwagą lub nawet otyły, gęby jak kartofle. No przepraszam. 2/3 młodego pokolenia to pasztet. Mieszkam koło ogólniaka i normalnie żal patrzeć na te kaszaloty. Ciekawe jak one będą po dzieciach wyglądać.

Gość gość
Małgośka właśnie jest bardzo ładna i atrakcyjna fizycznie, ma idealne ciało, nogi super, dobry biust biodra trochę szersze super ma ciałko brałbym :P

Gość gość
Sorry ale nie ma nawet co porównywać nastolatek to matek. Wiadomo że wśród każdej grupy wiekowej zdążą się mega zaniedbana kobieta ale wśród matek to jak dla jak dla mnie 80% wygląda źle. A 50% to aż się nie chce patrzeć

Gość gość
o jej te madki, te baby, te półki, popatrzcie na tych polskich darków i Mirków. 90% ciaza spożywcza rozpoczęta wraz z pierwszym dzieckiem i utrzymujące się aż do śmierci 50 lat później ale zeby komentować chamsko kobiety i mieć wymagania to pierwsi. Sami wyglądają jak beczki smalcu, mordy zaniedbane, prostackie, spojrzenie myślą nieskalane, stylówa a'la tatusiex bazar ale kobiet po ciążach będą się czepiać. No śmiech na sali proszę państwa.

Gość gość
Margaret to siostra Wolinskiego projektanta jakby ktoś nie wiedział :)