Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kuzyn meza przyslal mi zaproszenie

Polecane posty

Gość gość

Maz juz od miesiaca pracuje w UK bylam troche zdowowana ale mi przeszlo, a do tego niespodzianka kuzyn meza z ktorym nie mam prawie wcale kontaktow tylko przez meza, zaprasza mnie w weekend do dosyc atrakcyjnego miasta turystycznego. Nie wiem co mu odbilo nigdy na taki temat z nim nie rozmawialam,pomimo on bardzo mi sie podoba ale mu o tym nie mowilam bo nie mialam mozliwosci. Nie wiem czy to jakas podpucha czy co, on jest po rozwodzie i jest 6-c lat starszy odemnie,Mysle zadzwonic do niego i zapytac co mu do glowy wpadlo z tym zaproszeniem i co sie za tym kryje, tylko nie wiem czy to jest dobry ten moj pomysl, Bardzo prosze o dobra rade moze ktoras z was z takim czyms sie spotkala DZEKI

Gość gość
oj to wyglada na to ze Twoj maz Cie sprawdza czy jestes mu wierna. Daltego kuzyna do tego zatrudnil lepiej w to nie idz.

Gość gość
Pisze się 6 lat a nie 6-c lat, kretynko

Gość gość
Do gosc 12,06 a co Ty skojczyles lopatologie czy WSPB na uniwersytecie Bieszczackim co tak obrazasz innych moge ten skrot rozwinac WSPB= wyzsza szkola pasienia baranow uniwersytet bieszczacki w holonowce

Gość gość
Nie wchodź w to. A mężowi powiedz o zaproszeniu i czy słyszał id niego ze robi jakąś większą imprezę. Prawdopodobnie to podpucha i mąż cię sprawdza.

Gość gość
A dlaczego ten kuzyn nie odwiedzil cie i wtenczas mogl zaprosic cie osobiscie to by to ladniej wygladalo