Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy maz chce sexu codziennie

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory to bylo 1-2 razy w tygodniu.Czasem rzadziej.Ja nie mam takich potrzeb i dla mnie te 2razy tygodniowo to wystarczajaco.Jemu wiecznie malo.Mamy dwoje dzieci,razem 14 lat.Moze to jakis kryzys wieku sredniego?Maz ma 42 lata.Czy miala z ktoras Was taki przypadek?

Gość gość
Ja tak mam i tez 2 dzieci 11 lat malzenstwa i po 35 lat. Masakra jakas normalnie. Mi sie nie chce tak czesto meczy mnie to. Rozumiem 2 razy w tygodniu ale codziennie to zaczyna byc nudne! Poza tym sa tez inne fajne rzeczy ktore mozna wieczorem robic a nie wkolko sie bzykac.

Gość gość
widocznie zdrowe babki jesteście , że chcą Was co dzień .

Gość gość
Mój też chce codziennie. Całe szczęście bo ja chcę ze 2 x dziennie. Wasi mężowie mają normalne potrzeby

Gość gość
Będą problemy. Papugi już zacierają ręce.

Gość gość
Tu autorka.Ja licze ze mu sie to znudzi bo ilez mozna?Wieczorem marze tylko o spaniu a ten mi zyc nie daje.Moze to ze mna cos nie halo?

Gość gość
Lepiej jak zaspokoi się w domu niż na mieście u innej. Z reszta ciesz się, ze go po tylu latach nadal pociągasz

Gość gość
jeżeli ktos wieczorem marzy tylko o spaniu to znaczy, że ma za dużo obowiązków lub robi część rzeczy niepotrzebnie lub ma problemy zdrowotne.

Gość gość
Haha w temacie używasz zwrotu pomocy, to co? Któraś z nas ma do ciebie przyjechać i ulżyć twojemu staremu :D

Gość gość
Bo przemeczone obowiazkami jestescie w robocie i domu.

Gość gość
jak ja bym chciała żeby mój tak chciał. Z łaską z raz na 2 tygodnie :( ehh PS. ma dopiero 31 l, ja 34. 7 lat po ślubie. Znudzenie??

Gość gość
Wy sie dziwicie oziębłe paskudy . Moja żona chce co 3 miesiące .

Gość gość
To dawaj mu na przemian: raz do buzi, raz w cip/kę, raz w doopkę. I zobaczysz, że będzie zadowolony. Ewentualnie możesz mu tylko poru/chać aż dojdzie.

Gość gość
Kobiety bardziej lubieja same sobie małże targać od stosunków z mężem . Taka natura kobiet.

Gość gość
to mu chociaż loda zrób raz dziennie 15 minut cie nie zbawi, masakra, to twój MĄŻ do kur'wy nędzy

Gość gość
Moj maz chcialby sie kochac ze 3 razy w tygodniu, ale szanuje to, ze ja nie zawsze chce. biore tabletki antydepresanty SSRI I one oslabiaja potrzeby, mi oslabily bardzo. w sumei to tam NAPRAWDE chce mi sie w dni lodne, 2-3 dni w miesiacu. wtedy jest seks 203 noce z rzedu, a poza tym to roznie. zwykle jest raz na tydizen lub rzadziej. bywal oze byly przerwy 3-4 tygodnie ale takie dlugie przerwy to I mi przeszkadzaly, nie podobalo mi sie to. duzo o tym rozmwiamy. razem 13 lat, dziecko 8.

Gość gość
Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm. http://nplink.net/kV3xzEzE