Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaaadelajda

Małżeństwo z rozsądku. Czy warto?

Polecane posty

Gość Aaaadelajda
Co dzień czochram nie golonego bobra :D

Gość Aaaaadelajda
To podszywka. Nie masturbuję się i prawie nigdy tego nie robiłam. Może gdy miałam 14 czy 15 lat ale naprawdę sporadycznie.

Gość gość
Głupia dzido. W stodole to trzyma się słomę i siano. Więc nie ględź o " obrządku w stodole" Głupie prowo stara krowo.

Gość gość
U nas trzymamy 1 krowe i tez mowimy stodola a nie obora

Gość wujo dobra rada
Kobieto zamiast słuchac durni z kafetetii ratuj swoje życie, hajtaj się, rób dzieciaka i miej NORMALNE życie a przy okazji odkryjesz jaki fajny może być SEX :)

Gość gość
Porażka...wszyscy wokół byliby szczęśliwi (wasze rodziny) tylko nie wy! Po opisie widać ze on nawet niespecjalnie Ci się podoba i vice versa, nie interesował się Toba a teraz nagle łaskawie część Ci mówi bo może tez to desperat który szuka zony ,,byleby była"

Gość gość
Pracujesz? Może zaoszczedz kasę i się wyprowadz do innego miasta? I potem w większym mieście poszukaj lepszej pracy? Musisz się wyrwać stamtąd

Gość Kołcz Robert
Musisz rzeczowo i na chłodno przekalkulować sytuację. Co będzie dla Ciebie korzystniejsze w perspektywie czasu: samotność czy małżeństwo? Gdybyś interesowała się rozwojem osobistym to byś wiedziała jak wyznaczać strategię, jak zarządzać ryzykiem, jak wyliczać bilans korzysci i trudów dla danego przedsięwzięcia itd. Czysta arytmetyka.

Gość gość
Dla sexu warto. Sex jest super

Gość Aaaaadelajda
Może i super ale podobno pierwszy raz bardzo boli a ja ardzo źle znoszę wszelkie cierpienia. Nawet jak się skaleczę i krew już dawno nie leci to rana nawet ta prawie zagojona potrafi piec mnie 2 dni

Gość gość
Fajnie napisane prowo :)

Gość gość
Ależ głupie prowo. Dziwne, że są jeszcze jakieś debile co doradzają tej idiotce.

Gość gość
Masz nadwrazliwosc na bol ale to notmalne u dziewczyn a przebiciem blony sie nie przerazaj bo podczad podniecenia wszystko czuje sie inaczej. Ja prawie nic nie czulam przy pierwszy razie tylko takie rozrpchanie od srodka ale moge powiedziec zeby mnie bolalo. Raczej taki dyskomfort i nic wiecej.

Gość gość
To juz bylo. No chyba ze od tamtego czasu nic sie nie zmienilo i znowu zalozylas ten temat. Albo tak dobrze szlo tamto prowo, ze znowu postanowilas sie zabawic ;-) tez jestem ze wsi i tez laskawiej patrze po tych, ktorzy zostali wolni :-/ ale wole byc wspomniana stara panna niz rozwodka.