eute 18 Napisano Wrzesień 22, 2018 pada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 jak pisze eute, albo heute, to zaczyna się słońce robić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Wrzesień 22, 2018 A pada, bo okna nie mam na podorędziu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TajemniczyDragon 0 Napisano Wrzesień 22, 2018 .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Wrzesień 22, 2018 No to jak z tym oknem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TajemniczyDragon 0 Napisano Wrzesień 22, 2018 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Wrzesień 22, 2018 Ja o okno pytam, nie o płacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TajemniczyDragon 0 Napisano Wrzesień 22, 2018 Długo dziś jesteś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Wrzesień 22, 2018 Krótko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Wrzesień 22, 2018 Krótko, j. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TajemniczyDragon 0 Napisano Wrzesień 22, 2018 Dobranoc śpij dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Wrzesień 22, 2018 A ja nie idę spać tra la la Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eoean Napisano Wrzesień 22, 2018 nie ide spac bede tutaj tajemniczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TajemniczyDragon 0 Napisano Wrzesień 22, 2018 Czeka na księcia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 czeka na ponton, przecież pada, niech ktoś jej przez okno rzuci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Wrzesień 22, 2018 Najpierw musiałby mi okno rzucić, bo go nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Wrzesień 22, 2018 Dragon piszesz jakąś książkę ostatni o? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TajemniczyDragon 0 Napisano Wrzesień 22, 2018 o zagubionej dziewczynie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 pontonu też nie masz a się nie wypierasz tylko myjesz, tak samo jest z oknem, za którym nie przepadasz, a pada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Wrzesień 22, 2018 Aha no to nie ominie. Do gościa nizej- idź już spać, bo bez sensu piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TajemniczyDragon 0 Napisano Wrzesień 22, 2018 ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TajemniczyDragon 0 Napisano Wrzesień 22, 2018 Bo nie zasne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 Ją pytasz? Idiota... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TajemniczyDragon 0 Napisano Wrzesień 22, 2018 ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 uuu dragon, no to poleciałeś :D ale cóż nie ma co się mazac nad rozlanym mlekiem, heu chyba cie nie kocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 ojj auł, tfu, eute, jake a żeby diabli, freud mnie ciśnie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 Nie kocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 Ja też nie kocham cie śmieciu. Na miłość trzeba sobie zasłużyć. A ja gardzę tobą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 dragona kochaja dobre dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 Pada śnieg, ręce marzną i serce. Ono umiera. Z tęsknoty do wczoraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach