Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż zauroczyl się w innej kobiecie

Polecane posty

Gość gość

Błagam pomóżcie bo zwariuje. Wczoraj mój mąż oznajmił mi że spotyka się z inną kobieta i nie wie już co do mnie czuje i czy chce być ze mną czy z nią. Mówi że nie wie czy się zauroczyl czy zakochał ale nie wie też co czuje do mnie i czy chce ratować nasze małżeństwo... Mamy dwoje dzieci... Jestem załamana. Nie było między nami ostatnio najlepiej ale bardzo go kocham... Co robić??

Gość gość
Zdradza cię. Nie wiem co tu ratować.. ale może terapia dla par taka przed rozwodem

Gość gość
To walcz o niego!tak łatwo się poddasz?

Gość gość
Po co walczyc o kogos, kto nas nie kocha i zdradza? Nie zmusisz nikogo by cie kochal, nie badz zalosna

Gość gość
Nie wiem. Boję się... Boję się żucia bez niego samotności... Jednak wciąż go kocham... No i mamy dzieci... Nie wiem co mam im powiedzieć

Gość gość
Ale co ty chcesz zrobić? Nie kocha cię to go nie zmusisz żeby z toba był. Ile lat mają dzieci? Pracujesz? Masx w razie czego jakiś dochód, pomoc?

Gość gość
ale przerąbane masz. Co za typ ? od tak przyszedł i powiedział ze ma inna babe ??? to własnie on powienien zawalczyć a nie poddawac sie i od tak iść do innej. To że było ostatnio źle nie zwalnia go zeby szedł do innej, tak dzieje sie że sa lepsze dni i gorsze tygodnie. Olej go i nie walcz bo nie ma o co a po jakims czasie sam przyjdzie z podtulonym ogonem jak ona sie dowie ze ma dzieci i zone. Stefan

Gość gość
Mówi Ci takie rzeczy a Ty chcesz walczyć???

Gość gość
Wez go spakuj i krzyz na droge, wroci szybciej niz myslisz.

Gość gość
No tak, typowe.. Nudne i wymagające zycie rodzinne mniej ekscytujące od nowej kobiety. Znudzil się.. Trudno cos doradzić Autorko, bo latwo oczywiście doradzić olej go, kiedy stoi się z boku. A uczucia Twoje sa wciąż do niego.. Zwyczajnie pomysl jeszcze trochę nad tym. Teraz jesteś w szoku, ale za jakiś czas spojrzysz bardziej trzeźwo na to.. Może to tylko chwilowe zauroczenie, faceci tacy sa, choć nie tylko faceci.. Teraz opieka nad dziecmi spadnie cala na Ciebie, a maz będzie przezywal piękne chwile z inna pania.. Czsem trzeba trochę poczekać, a sprawy się same rozwiaza..

Gość gość
9:17 Dokladnie tak bedzie. Moj ojciec zaproponowal mojej matce, ze zostanie w domu ale bedzie chodzil do kochanki. Mama sie nie zgodzila, bo byla oczywiscie zazdrosna i nie mogla na niego patrzec, kiedy wracal od kochanki. Caly ciezar wychowania nas spadl na nia. Nie bylo jej i nam latwo. Zmus jakos meza do wizyty w poradni malzenskiej, moze ochlonie i zdecyduje sie ratowac Wasze malzenstwo. Dla wierzacych sa poradnictwa malzenskie w parafiach.

Gość gość
On był z tobą dla sexu. Chciał reguralnie kisić ogóra a nie męczyć ręki. Znudziłaś sié mu. Fajny chłop bo szczery. Ja też mam dość żony ale na pis głosujemy to muszę udawać że jest ok

Gość gość
"Nie było między nami ostatnio najlepiej ale bardzo go kocham... Co robić??" X Nie było najlepiej i to jest pewnie przyczyna tego zauroczenia. Jak coś się zaczyna psuć q związku to trzeba szybko reagować, bo potem paryner/partnerka może szukać tego co brakuje w związku, gdzie indziej.

Gość gość
dawaj mu dobrze doopy i opróżniaj mu jaja regularnie to nie będzie chodził na boki, proste